Wednesday, February 24, 2010

bunga sakura

Bunga sakura nih nampak cam tak lawa je kan ...skalik pas tampal mmg cun wooo nanti moon letak kan gambo yg lepas di tampal kat sini kat ....that vibrant pink mmg menaikkan mood at my workplace kat umah .
To those yg lom kasik alamat kat moon kindly mail me ur mailing address as soon as posible so that i can post it u ( mamalisa n shy ) . N sapa dah dapat kalau dah tampal sila la amik gambar n mail kan ke moon ...nak tgkssssssssss hua hua hua . Fara nko beli nak tampal kat umah baru ke ?

14 comments:

Kniedaz said...

saya punya moon dah pos ke lom? xcited giler nih..hehe

Miss Moon said...

kniedaz , dah pos last week ...tak dapat lagi ek ?

mannira said...

Moon mesti cantikkan.. uploadla.. gamba after...

Miss Moon said...

ha ha ibarat satu ranting pokok terjuntai with sakura flower ....so pwettyyy

azdra-azdra said...

owh moon.. chantek ranting tu.. yer sticker tuh utk umah baru aku.. 3/3 - 4/3 aku ada benda kat pjaya.. jumpa2 nak? ada sticker baru leh pass kat aku... hehehehe

Miss Moon said...

ha boley nko nak yang cam naaaaaaaaaaa aku belikan utk nko . jom lunch sesama

jannah said...

sticker giraffe tu mmg sgt2 santekkk..tp byk prob time nk stick kt wall. once mama tampal bunga, naufal dah cabut batang pokok..hihih..

Kniedaz said...

xdapat lagi la moon... :(

Kniedaz said...

sori moon..baru je sampai kat pej. pengurusan..ptg ni saya amik..thanks..xcited giler...byran akan dibuat secepat mungkin ^_^

mannira said...

waaa..cantek sgt....i kan minah bunga...

Kniedaz said...

thanks moon..sdh diterima n byrn tlh diwat mlm khamis..kalau ada lagi yg best nak beli lagi...yay! (no hp moon tertinggal kt ofis..tu yg kena inform dlm blog! ^_^)

ibu 2AZ said...

moon jual sticker ke?ada design apa ek?

Nordiania Nordin said...

moon jual kerr??? brapa rm???gmbr apa ada,,,kat ner moon beli???ehehe bnyk tanya...nak letak dlm bilik ain

Miss Moon said...

tak der la banyak tapi kat umah ada few lagi kalau nak nanti moon bawak gie umah yana ek sebab moon pun nak pass kan kad jemputan nih