Sunday, February 07, 2010

Pregnant mommies by Moon n Sutan

yup ...I've spend time with this 2 gorgeous ladies ...auw ladies ke ..kalau nak tgk gambo full kena gie ke FP Cyberphotog ar ...few Moon ada upload ke Facebook. Asal nak lepak kat tempat lain skalik ada event plak kat lokasi tew ...so kena tuka tempat ..siap berpiknik sambil makan nasik lemak ...terus mak yong 2 org nih ngantuk akakakkaka ....aku pun ngantuk kay .

Sila jangan tergoda ek ...nih bini org anak nak masuk 3 akakak
Haaaa kan dah kata ...nih kalau kasik bantal sebijik bantal pelok sebijik konpom ter dengkur la akakka ..angin plak tgh best ...Len nak join tido skalik vley?

Cap ibu dan anak
org preggy pun ada pinggang n curve lagi ...phewiit
Pak sutan bersungguh sungguh akakkaka . Gambar mak meniarap tak ya la buroks. Daddy gambo kiter berdua taraks la...
Sila abaikan ai yg tak gorgeous tew hua hua hua muka kepenatan + lapar yg amats ..habih bersessi ngan Len n Filla terus zass ke Alamanda beli brg dapor sket ...skalik ternampak NUqman ...ha bila nampak Luqman maka nampak la Genie ngan hubby dia kan ...so apa lagi meh la Genie kiter kenkonon artis amik gambar tgh org duk lalu lalang hua hua hua . Lama tak ketemuk nko Genie ...last jumpa masa anak anak kiter se nerseri kat Sri Kembangan kan ..kalau senang jemput ar dtg umah ...Bangi ngan Salak Tinggi tak jauh sangat dah tew ...

14 comments:

genny da bomb said...

mama2 vogue ni mmg mak soka tol nengok..peknen pun masih tetapppp vogeh ok!!

hahaha moon..bleh plak tgh org lalu lalang kita bergambo kan..mak nye abahnye terdelete so mak cilok la kat sini...rindu si isk yang ensem tu hihihi

notti netti said...

bila la nak pakai khidmat u amik gambo my family puloksss.....:)

Yang said...

tq moon.... for the shoots... seme best.. cam tak sabar plak nak tunggu end result.... gambo tido tuh mmg rasa syiok nak tidooo....

Filla ~ Kasih Aleeya said...

haha..yeryer.. walopon penat mengalahkan si lenny yg dah nak meletop tu..tp mak enjoy...nsb kasih pon ok tak wat hal..heheh..overall mmg cun2 gambo..auwww.. tak saba aiii..

Lenny said...

eh, aku tercomment guna Yang ek? ahaha.. lantak la..mesti aku guna dier nyer laptop smalam.:D

chikdaa said...

moon ..cayalah mmg terror giler amik gambar..cun sgt..tahniah..

happy2gether said...

Moon..sgt teruja tgk2 gambo Filla n Lenny ni, hasilnyer superb...makan hati Mai nak amik gambo ngan mak2 buyung ni..tapi risau gak kang org confuse saper yg ngandung..huhuu kena diet nih...

Moon, thanks ek sticker tu, zaimi dah tampal kat blk syasya...emm bday gift yg mai bg tu suka x?sorry kalo Moon x suker ek....huhuuu

ila de cute said...

wah lawa nya gambar2 mak buyong tu...cantik sgt...dua dua nampak sexy...thumbs up for moon and sutan...btw, lenny and filla apsal korang tak gemuk ek??

Miss Moon said...

Mai ...moon suka sangat . Nih pun pakai eyeshadow mai kasik ...sapu blusher filla kasik ...wah semer pemberian kenkawan ...mak soka sangat . Thanks alot Mai .

Kalau Mai ngan Ila ada pasti meriahhhhhhhhh

Ila tew la aku pun konpius aku nengok makin hawt plak dia org time preggy ....wey ila masa nko preggy ngan mai pun cute perrrr

dian said...

vogue gtu

Raisah @ echah said...

k.moon, minta tolong comment gambar2 saya snap dr segi teknikal...help2. hehe

kat blog ni ye.. atale2remember.blogspot.com

thanks K.moon

Kniedaz said...

wah..maveles la gmbr tu...cograts!

n@m@n said...

wah..dasyatnya..meniarap gitu

isham said...

hi kak...nice maternity shot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...