Thursday, February 18, 2010

My Name is Khan

RECORD KUTIPAN PALING TINGGI UTK 1st SHOW ..

Wey best wooooooooooooo ...My Name Is Khan and im not a terrorist . Kowang mmg patut pegi tengok ar ...best giler u never seen SRK blakon cam nih before . So menjadi so menyentuh hati and ai kasik 5 bintang . Bukan sebab ai suka dia nih tapi jalan citer dia mmg bagus n as a muslim kiter patut tengok sebab after kejadian 9 11 semer org pandang Islam nih cam agama yg gemarkan kegananasan ...so dalam citer nih ada moral of the story nyer

Rizvan Khan mengidap Aspergers Syndrome but dia sangat cerdik . Mak dia slalu kata kat dunia nih ada 2 jenis org je ...bad people n good people and he is a good people .

After mak dia meninggal dia pindah ke San Fransisco utk duk skalik ngan adik dia . Dia terjatuh hati ngan Mandira ( Kajol ) yg merupakan janda anak 1 . Dia org kawen walaupun dapat tentangan kan . Hidup dia org happy untill la kejadian 9 11 . Masa tew semua org membenci umat Islam .

Anak Mandira , Sam terbunuh sebab kena blasah ngan sekumpulan plajar . Masa nih Mandira sedey giler . Dia rasa tertekan sebab nama anak dia ada KHAN di blakang n semer org membenci umat Islam . Semua org Islam menyorok n tak menonjolkan diri . Mandira halau Rizwan Khan n she ask him to say it to all people " MY NAME IS KHAN AND IM NOT A TERRORIST " if u cant tell people just tell it to the president

Masa Rizvan pegi nak jumpa president masa nih la Mandira usaha utk cari sapa pembunuh anak dia tapi semer org membisu . Polis pun tak banyak membantu . Sapa yg ibu ibu time nih misti kowang bergenang air mata koz ....ai pun nangehhhhhhhhhh waaaaaaaaaa

Masa nih Rizvan tak paham tapi sebab sayang kan Mandira dia pack up all his stuff and leave to meet the president . Masa nih sedey but moon ingat dia ada tulis note sebelum pergi dia kata perut dia rasa sakit n hati dia pun hurt so dia minum teh apa ntah sebab dia ingat kan angin tapi rasa tew tak hilang adakah itew rasanya meninggal kan org yg kiter sayang ...ayorrrs so touching

So dia pegi la nak jumpa president banyak halangan ...dia kena tahan . Semer org soal siasat tanya mana Osama ...apa info Al Qaeda . Tapi dia mana tahu apa . Sampai la berita pasal dia masuk TV baru la org mula faham ....and selepas banyak halangan finally dia dapat jumpa president n bagitau kat president ....My name is khan and im not a terorist .



So kowang gie la tgk ..mmg best . SRK blakon jadi terencat so real but so handsome akakkakak

official website klik here ...My name is Khan

7 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

alahai moon... mcm best jek nie? aku racun sket jek radie tu..konpem ok punyer!!! hahaha.. aku ada nak tanye satu citer hindustan aku tgk kat tv..tp tatau tajuk..... radie nak sgt carik....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

nak tengok nak tengok
tp confirm x leh nak tengok @ panggung.....nak kena tunggu dvd keluar ler gamaknyer...

lama dah tak tengok SRK berlakon

Miss Moon said...

sapa blakon pillaaaaaa...

ratna said...

moon.. hari tu saya ada gak tgk gezet filem ni.. mmg mcm best jer.. pastu dia ada tunjuk ekk srk ni solat..mcm menarik jer..

Miss Moon said...

ha ha best ...dia nih sebenarnya cam terencat tapi dia sangat clever . Dia tak tahu cam na nak express emosi dia ...gambar2 dia pun lawo ...class filem hollywood ar

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
☆ lieya latif ☆ said...

ko dah tgk ke moon...wah bagus...ko dah rekemen ni mesti best.....aku minat kajol ...lagi2 kalo die belakun ngan SRK nie.....harus ar pi terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...