Friday, February 12, 2010

lagi wall decal

Ini moon pakai 2 wall sticker..yg kerinting ( hahahhaha) nih jarang2 ada . Also RM 8 each
Ha nih tiang lampu kementot akakakka sebenarnya ada 2 kucing sepatutnya duk bawah tew tapi mak kurang suka kucing ...kang bilik ai jadi nersery kang akakakkakak . So kokwang agak agak la ketinggian tiang lampu nih ek ...sebab Isk kena paksa duk sebelah tew
Zirafah nih tinggi ...nih yg jenis besar ala ala adik badik burung hantu bilik isk tew . Ketinggian dia lebey kurang ai la akakakka . This one still available 1 only RM 15
SOLD Jannah

Bunga merah ada 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD Kniedaz

Bunga pink ada 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD azdra-azdra

Basikal ada 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD azdra-azdra

Daun berjuntai alalla 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD azdra-azdra

sapa cepat dia dpts .........

YM : Munirah301
FB : Munirah Abd Rahman

*** PSTTTTTT malam nih ai siar lagi ek ada new ones mmg sesuai for ur kids room . Very vibrant colorrrrr .

* nih kat tangga umah moon
Bulat Bulat ( Large size ) ada 2 pcs RM 15 each + posto
2 Available
1 SOLD Jannah


Owl ( Large size strechable plastic ) ada 2 pcs RM 18 each + posto
1 SOLD ila_decute
1 SOLD mas_ayuzie

Hitam Merah 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD azdra-azdra

Candy Flower 2 pcs RM 8 each + posto
2 SOLD to mamalisa

Umbrella 1 pcs RM 8 each + posto
1 Available

Blooming tulips 1 pcs RM 8 each + posto
1 Available

Bunga Belon 1 pcs RM 8 each + posto
1 Available


15 comments:

azdra-azdra said...

moontok ku.. aku nok bungo ping, basika dan daung berjunta tuh.. mung jangang bg kok oran laing deh... muaahhss..

Kniedaz said...

moon, kniedaz nak bunga merah tu sekali ble tak?

Miss Moon said...

ok Fara ...aku pun dapat tadik bunga merah nko nak tew ...nanti aku posto kan skalik kay .........

Ok noted kniedaz

Kniedaz said...

thanks

azdra-azdra said...

bereh.. habaq mai brp pitih nak kena bank in k.. lap u..

Miss Moon said...

wey tunggu ...malam nih aku up lagi mana tahu nko nak memborong lagik akakakak

ibu_umairah said...

cantikkk yeee..i likeee

mamalisa said...

Moon, nok beli 2 wall sticker & candy flower nok tepek bilik anok dara.

ganer nok bank in?

Miss Moon said...

mama lisa ..mail me ur address kay
to munirah301@yahoo.com

nanti moon bagitau nom acc . thanks ...

s2m3r said...

M..teringin nak beli

Hasnor said...

moon....nk bulat2 (mcm kt tangga umah moon tuh) + umbrella...tapau ek..
let me know details..yeea! suke!

Zarina said...

salam kak moon...
salam perkenalan kak...
kak, nak tanya sticker ni masih available lagi ker? lagi satu byk nak tanya akk pasal rumah baru...
hmm sbb tgk akk buat simple tp ttp nampak menarik...

farah said...

Salam moon..
Candy Flower tu ade lg x..nk 3pcs..email i k..
farah6038@gmail.com

Miss Moon said...

salam farah ,

so sory ...sticker nih dah tak der stok dear

farah said...

alaaa..kalo la de restock tu or mcm yg bulat2 yg i tngk tue, or colour ceria nk eh..pm i k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...