Thursday, February 11, 2010

wall sticker



Bulat bulat ada 1 pcs RM 15 each + posto ( Large size )
SOLD shy


Daun 3 serangkai ada 1 pcs RM 8 each + posto

2 tangkai ada 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD
zAnNa@mAMaBaTriCE


2 kucing ada 3 pcs RM 8 each + posto
1 sold to zAnNa@mAMaBaTriCE
1 sold to arin_coren

haiwan kat pokok ada 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD Kniedaz

pasu bunga ada 2 RM 8 each + posto
1 SOLD shy


* gamba di atas adalah di google tq

ada banyak lagi tapi tak transfer lagi ke lappy gambonya nanti moon update agi kay . Plz let me know kalau nak ...utk burung antu tak tahu dapat bila . will ley u olls know bila dah sampai kay

asal yg nih murah ...sebab nih dari china ..n kecik sket . tapi tak pa la kan ...kalau bowink2 ley tuka je akakkaka . Im just tulung belikan ek ...saya bukan supplier hokey . After moon wat entry wall decor di bilik Isk ..ramai yg nak kiwim . So mana berkenan bagitau ar ...next week insyaallah kalau ada cam bilik Isk moon bagitau ek ...tapi yg burung antu tew mahal sket since dia vinyl

8 comments:

Kniedaz said...

Nak kirim yg haiwan atas pokok tu bley tak?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

cunnyer...moon nak yang 2 ekor kucing & 2 tangkai tu.....
camne nak bank in duit pada moon nie...

kat sini mahal ler ...

Miss Moon said...

ok Kniedaz dah booked utk u

Zana nanti mail ke moon : munirah301@yahoo.com ..sebab moon nak alamat

Kniedaz said...

ok..nanti kniedaz pun akan mail alamat kat moon ya!

Anonymous said...

nak yang kucing dua ekor tu.. comey sgt2!!! please email me at arin_coreng@yahoo.com. Thanks!! ;D

shy said...

hi moon,

shy nak yang pasu bunga, haiwan kat pokok and bulat2. mcm mana nak kirim duit kt moon ek? n'way thanks!!

Miss Moon said...

Shy ,

Pasu bunga available
haiwan kat pokok dah sold
bulat2 available

nanti mail kan alamat Shy ke munirah301@yahoo.com . Then moon akan advice on teh payment

Rahidah said...

Hi Moon,

Rahidah here. The sticker are very nice. Specially like the haiwan kat pokok and the two cats tu. Camne nak order? My email is rahidahar@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...