Friday, January 29, 2010

Wall decal for bilik Isk

Tampal benda alah nih kat dinding Isk malam semalam . Wall sticker nih moon beli kat Streetmall Cyberjaya . Biasa nya susah nak carik yg kaler hitam nih . Moon plak susah nak berkenan hok kartoon kartoon nih . Sebab that day ada beli tak cukup seminggu dah terkopek sebab ia kertas . But this time yang nih ok sebab material dia cam plastik n stretchable . Nak pasang kan pun senang walaupun sedikit senget hua hua hua .
Ha nih gambar keseluruhan pokok ngan tupai burung n owl ...love this color ...terus dia pop kat dinding tew .
Pokok nih tinggi sket je dari Isk ...so besar jugak wall sticker nih
He is so happy
Lepas dah settle acara tepek tepek dia org pun memulakan acara menyepahkan bilik
Cik Yaya skrg ada kat Kajang ....so SAbtu nih baru jumpa dia ...smalam sangap je Yaya tak der tapi .....Sorry ek Yaya malam tadik mummy daddy ngan abg Isk gie Bagan Lalang makan seafod hahahhaha ..kat umah abg isk termuntah sebab 3 ekor sotong goreng tepung tew dia sorang makan ...mau tak terlekat kat anak tekak hahahah ...nak tahu siapa Yaya nantikan ....YAYAAAAAAAAAAAAAA .(Iklan kat Astro ceria kan ...punya la Yaya syok sendiri ingat budak tew panggil dia ....YAYAAAAAAAAAA). Tapi Yaya jgn sedey sebab Abg Isk ada pilih toys utk adik akakkaka walaupun toys 3 RM 10 tapi abg Isk ingat adik ....Abg Isk 2 adik 1

Thanks Auntie Lenny sebab call tanya khabar Yaya ...Yaya dah ok dah Auntie semer dah mengering tapi mummy slalu marah Yaya sebab Yaya suka kutih ..Mummy kata tak ley kopek kan nanti tinggal parut ...betol ke ? Yaya harap Yaya cepat sembuh sebelum Auntie nak gie dating ngan mummy 6 hb nih ...kalau Yaya dah ok boley la ikot ..kalau tak Yaya kena duk umah Nani Yaya lagi la ...n Abg Isk pun tak ley ikot kalau tak nanti Yaya dengki cam mana ?

Oooh ya lupa plak the price utk wall decal nih below RM 20 onlyyyyyyyyyyy and sebab ai je slalu asyik menempel kat akak yg jual tew harus la mak dapat lagi murah kerana senyuman mak yg manis nih n tambah plak keramahan akak yg baru jumpa pun cam 2 3 thn kenal gitew hua hua huaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....biar murah asal cantik ...cam celcom blue ...berbaloi baloiiiiiiiiiiiiiiii
Maaf ya pak Sutan ...saya nak amik gambar Isk skali awak lalu da ....terus separuh je gambar nya ahhahaha . Yang kat dinding dapor nih murah sket tapi quality dia berbeza sket ngan pokok kat bilik Isk tew since this one is cheaper but yet still lawa.. hahhahahahh agak gelak evil hokey ....hari nih Jumaat harus mak terjah lagi akakkakak sokaaaaaaaaaa ...nak cari yg black abstract plak utk my bedroom .....n dont wory ia tidak meninggalkan kesan pada dinding anda ...moon dah cabut yg kat bilik Isk sebelum nih n dinding bersih tanpa kesan gam ...

Boley ke akak jadi pengedar wall sticker nih hua hua ...uuuuuuuu tamaks nyaaaaaaaaaaa.

JUMAAT ................ai dah hangkut semer yg ada kaler itam . Tapi sticker yg besar cam Isk tew tak derrrrrrrrrrrrrrrrrr olorrrr yg ada kecik2 cam kat dapor moon je ...Malam nih operasi menempel sticker di bilik lak . Moon ada beli 8 kalau ada lebey mak letak iklan kat sini ek kot kot ada hok nok beli ....

Moon dah pesan akak tew ...akak Jumaat depan saya dtg ....tapi nak hitam only ....wah tetiba ternanti nanti hari jumaat akakaka

27 comments:

Ann GreenStrawberry said...

nak jugak sticker wall tue...
banyak design ke kak?

Filla ~ Kasih Aleeya said...

uiiii.. aku tak penah lak jumpa menatang sticker ni moon..tp mcm best.. besar plak tu.. sok leh sukat tinggi isk.. tau2 isk dah lagi tinggi dari pokok tu jer!!!sian yaya gatal2... rajin2 sapu calamin lotion tu.. sejuk sket...

Hasnor said...

wwuu sgt menarik laa wall decor tuh..kalo wall paper kertas tu mmg, bak kata moon laa, kejap je dh koyak..
kalau yg nih..cm cantik laa plak kan? mcm nk tido je :)

nk jugak! nk jugak!

Syira said...

cantiknyeee....kalau akak leh jd pengedar wall sticker pun bgus jugakkkk.....

fadel toha said...

nice sangat wall sticker ni...mana nak cari ek selain kat cyberjaya?

norly saliana @ mamazahra said...

k.moon: menarik ah, leh la order dr k.moon :)

Miss Moon said...

fadel , moon pun tak pasti tapi ada my friend bagitau kadang kat pasar malam pun ada .

mostly kat web ada tapi yg expensive punya ...so nih ok la agak murah kalau nak tukar2 pesen pun tak terkilan nak cabut hahahahha

najihah said...

kak...boleh tak bagi tahu sape yang jual tu...nak beli gak...cantik nyer....

ila de cute said...

moon, i suka banget...tlg beli kan utk i boleh... tq

Hana said...

junedeco kan nih? if yes, kedainya ada kat one utama. tetiap hari saya lalu dan tetiap hari jugak saya terasa cam nak beli sticker di dapur anda...

azdra-azdra said...

aku dah beli menatang nih.. tunggu nak tampal jer.. tapinya ko punya jauh lagi murah..

menatang nih leh dapati kat http://www.jundeco.com.my rega dia leh la..

dia ada kat the curve ngan OU.. hehehehehe tp moon.. aku nak yang murah gaks.. leh tampal kat dapur laks.. auw auw auw..

Miss Moon said...

ok sapa yang nak cam bilik isk sila bagitau ek ....sebab yg bilik isk tew sangat rare ...

Ila - 1
norly - 1
fara - 1


nanti kalau ada moon belikan utk korang ek . Moon ada beli banyak ari nih nanti malam ai snap gambo nyer kay .

Janji nak ada kaler itam kan

Miss Moon said...

fara aku pun ada tgk kat web yg nko kasik ...aku nyaris nak beli ..tapi tak jadi sebab harga dia pun ley tahan mahal kan . Tapi design dia mmg terbaek la lawa lawaaaaaaa

Miss Moon said...

Ila - 1
norly - 1
fara - 1
hasnor - 1

fadel nak tak ?

plz let me know ya nak yg cam bilik isk atau kat my kitchen

Syira said...

kak moon kalau shira nk order leh ker..yang mcm kt kitchen akak tu...hohoho

Eri-chan said...

bestnya tgk..lawaaaa..kat dlm ampg point ada jual gak sticker ni masa promo kat concourse area..tp xde hati lg nak beli..tp pas tgk blog moon ni cam best plak..

Kniedaz said...

eii..memang nak beli la...utk bilik danish & danial bila siap renovate..napa dapat murah je? kat penang sampai dekat seratus..huhu..kalau nak kirim leh ke..ish ish ish geram la tgk..cntk! ada design lain tak? (hitam & merah ada tak?)

genny da bomb said...

moon..tak salah arini bday moon kan...epi besday..moga panjang umo..murah rejeki selalu...sehat sentiasa..dapat present apa tahun ni hehe

ila de cute said...

moon, ila nak yg cam bilik isk...

YUZIE AMIR said...

moon nak gak bley?
Saya nak yg mcm dlm bilik isk n kat dapur u tuu...

fadel toha said...

nak gak...

Cha said...

cantik & veri nice.. cha pon dh tampal2 'bout last year gaks.. ade beli lebeh, tp x tertampal... hehehe..cume kt hall je tampal n my room..kt bilik alif x tampal lg pon..blom rajim lagi nk mnampal2..

delyla said...

cm berkenan aje tgk... kalu nk carik kt kdai2 nk pngil natang menda tuh?

moon bli kt mne?

nti kalu dh bli yg design lain2 tempek la kt blog nh nk tgk gak... kot2 nti berkenan hehe

farra8979 said...

moon, ade x utk ruang tamu yang lawa2??

shy said...

hi moon, i'm ur silent reader. hee.. :p macam berkenan dgn wall sticker tu..ade banyak jenis tak? camne nak order ek? thanks

Miss Moon said...

shy kalau nak just let me know nak yg mana ek . Moon tak supply kan cuma beli utk share ngan kenkawan . Moon ada letak kat blog kalau nak just leave a comment kay

min-collection said...

salam,tumpang iklan,sesiapa nak beli handbag / walled yang menarik ada jual di sini,thanks