Wednesday, January 27, 2010

Si Headboy

Ha gambar nih di curi dari FB headboy 2005 hahahhaka . Napa den nyoluk gambo nih ...sebab cuba tgk nama thn 1997 tew ...tew la nama Pak Sutan .

Dia sekolah SS ...masa time sekolah dolu ...moon mmg segan / tak suka kat budak sekolah Sultan Sulaiman nih sebab nya nih sekolah org kaya . Lepas UPSR dapat gaks offer ke sekolah nih tapi sebab jauh maka ai sekolah je la kat sekolah cina yg belakang umah je ...bukak tingkap terus nampak sekolah ...hahahhahah nak balik umah makan pun vley akakkakak .

Kita org slalu gelar SS nih Syok Sendiri , Stupid Student ...maaf ya sapa yg sek SS maaf ek ...biasalah masa muder2 dolu kan ...tapi student SS nih banyok yg handsome hua hua hua fengsan sapa yg baca nih .

Tapi miski pun pak sutan slalu datang ke sekolah ai utk perlawanan bola tampar and ai selalu ke sekolah dia utk lawan bola jaring tapi tak pernah jumpa pun ....

miski pun setiap hari keputraan atau hari merdeka kita org slalu kawat sama sama tapi tak kenal pun .

Miskipun budak sekolah SS yang cam singa kelaparan negok budak kadet pakai skirt pendek ngan ketat n slalu duk sweet sweet time kita org lalu ( menci tau, walhal mata pun mengusha jugaks budak tentera auuuwww ) tapi kita org tak terpikat pun ...wah gitew ...sila wat novel ya tak pun wat plemmmm ( david teo nyer style ) . Kadang pernah gak tanya dia perasan tak moon masa kawad2 dia kata mana nak prasan ingat semer budak cina ...hahahhah miski pun moon yg slalu kena jadi penanda sebab tinggi ...tak ci tauuuuuuuuu

Tapi sapa sangka ley ketemu di KL hua hua hua ...asal ejek nama Sutan Mahmood mangkat di julang ha amik la nko julang tinggi tinggi dah jadik laki dah hua hua hua ...

Nak suh kowang teka ...mana pak sutan hahahhaha . Daddy , mummy pinjam tau gambar nih hahahahhahah

13 comments:

genny da bomb said...

aaaa tak bape nk jelas...mak teka duduk paling kanan hihihihi..

ila de cute said...

moon, sutan yg diri ujung sekali tu ke??

kita pun sekolah terengganu, kita pun tak suka budak SS... tapi kita rasa bebudak SS pun tak suka sekolah kita.,..huahuhauaha

Cik Zura said...

aduih..terasanya sebagai budak ss.. hu hu hu hu... terbayang-bayang plak masa zaman kadet dulu.. sutan masa skool dulu?? herm..... territory skool ngan koop dia pegang...
semua maklumat dia terasa seperti di hujung jariiku... hehehehheheheh....

Filla ~ Kasih Aleeya said...

aku rasa yg duduk plg kanan.. sbb tu plg hensem..kuakakakakkakaka....tol tak???

ayien78 said...

moon..serius tkleh nk teka...rasa2 mcm yg fila teka la..yg kanan sekali sbb dia ensem hik hik hik.
nway nk comment gak...moon atleast lain2 sekolah tk jumpa...tk kwn...
ayien ..dgn hubby satu sekolah..beza hubby asrama dalam...ayien asrama luar...kat sekolah tk tegur pun smpi abis sekolah..tup2 kitaorg kawen...hehehhe tu namanya jodoh hik hik hik

Miss Moon said...

yup kalau dah jodoh tak ke mana ...hahahahah kowang teka la lagi haks .......dia masa sekolah cekedeng je akakkaka

Sutan said...

Alamak kak zura dah bersuara... aik, semua teka belah kanan... kanan yang mana satu ek....

mannira said...

laa..sutan SS ke???uiihh musuh ketat tu...Sesma kan musuh ketat dia SS..rsnya semua sekolah musuh ketat adalah SS la...he..he..

Miss Moon said...

Ha ha la Manira ...ramai org tak suka SS ngan Sek TB akakakkak napa ek ..

budak SS sila jawab .

For me bukan la tak suka sebab i have many friends dari sekolah SS terutamanya geng kadet n dia org semer baik baik ..mebi few la yg berlagaks sket tew kot tew yg org lain tak soka ...kot laaaaaaaaaaa

tapi kalau part olahraga mmg sek SS ngan Chung Hwa mmg pesaing yg sengit

YaNie said...

skolah SS utk org kaya.. rasa nya 10% je kot yg kaya btul2 tu.. yg medium tu ramai laaa.. salah tanggapan tu :)

shanor said...

Nak teka gak... Berdiri.. 2 dr kiri.. betul tak..

Miss Moon said...

pak sutan belah kanan skalik berdiri hok ada pangkat sajan akakka

辣炒年糕Blue said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...