Monday, January 11, 2010

Save lagu dari youtube ke MP3

Slalu layan lagu kat utube n nak save kan lagu tew ...well kalau anda ada audio recorder u can do that ...but if u dont have one u can go to Mconverter ..its a free software where everyone can use ...just paste the Youtube URL and it will convert it to an audio file where u can save it in ur pc .

So like me , moon suka sangat lagu lagu yg CT nyanyi masa konsert SATU , so moon akan convert kan semer melalui url darik utube ...



hope u can make use kan online converter nih n carik ur fav songs ...moon sudah berjaya convert kan persembahan CT ngan Lan smalam( giler best la Siti oooiiii...tarik sangat best ) ...Lagu Black tetiba cam sonok plak ...then lagu pergi Aizat ( yg sebelum nih tak pernah dengar pun) yg dengar lama lama cam best plak sayuuuu je..

Komen utk AJL smalam ...yer la semer blog duk komen ...moon pun nak komen gaks

I have nothing much to say ....acctually sangat puas hati ngan result smalam . Aizat menang sebab lagu tew sedap n lirik nya sangat bagus ( juri kmisti tgk semer tew kan ..lagu n lirik)...then Yuna menang pun sebab lagu tew sangat santai but yet semer org terkena demam dan sebenarnya before kan ...and Faizal Tahir lagu dia pun sedap n hanya dia ley nyanyi cam tew ....Faizal tahir rawks...walaupun sakit ..tapi tak beberapa paham napa Shila muncul last last tew ...then sora mmg Black patut dapat ingat senang nak terpekik cam tew but yet its sounds so nice ...then persembahan Aizat pun ok ..lagu tew cam memberi semangat n ada plak budak2 tew ..

Moon duk ternanti2 kan Stacy smalam but i rasa Stacy perform lagi bagus sebelum2 nih ..just my opinion la ...hahahha

Then sangat terhibur ngan Jefrey din ...auw so santai yet nyanyi sangat bagus

overall semer 13 lagu di sampai kan ngan baik oleh semua ...vokal masing2 mantap ....chaiyook . Penyampai pun santai tak meleret tak over just nice ....sinidiran botak , pendek tew mmg sebagai penyeri ....cukup rasa ...great opening n great closing

enjoice

5 comments:

azdra-azdra said...

moon..

apsai aku tiada dalam blog list ko? adakah ko telah membuangku dari listmu wahai moontok ku.. owhh tetiba tinger aku berdengung laks.. hehehhe aku memain jer.. nnt add aku yer larling..muacckkss!!

fazilzura said...

betui2... stacy rs nye x bape nak mantap sgt mlm td... sore pun ala2 cm x power.. awat yek ..

suke tui dgn BLACK & FAIZAL tahir...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

moon, radie tak blk smlm..so aku layan ajl ngn kasih..tp tetiba dia ngantuk nak ajak tido dlm bilik..hanginkan? sedangkan dia tu kan liat giler nak tido dlm bilik..siap nangis2 kalo suh tido.. nak teman ler..last2 aku termiss sket ajl.. part search perform aku perform tido dpn tv..cessss melepas aii!!!!

genny da bomb said...

moon, shila keluar last maybe sbb shila yang perform utk FT sebelum ni masa separuh akhir..kan sll kalo org tu perform smp ke final org yang sama..nk bg adil kat shila kot hihi..

overall ai laikeee ajl tahun ni..persembahan suma mantap2..pengacara pun bersahaja..asik pekena org ja hihi

MaryamMahfuza said...

hurm. betul2.
i'm quite dissapointed dgn stacy.