Tuesday, January 19, 2010

kek t*t*k


Naughty cake by Ila akakkakakakkak Ila saya suka la kek nih ...akakakka n bra tew plak jenama Fendi ...amboi kak zas kalau part mengenakan org suka ek .....

Cake nih Ila yg wat ...Ila ..ni size berapa nih . Sharifah Aini pun kalah ...opppsss

So sapa nak order ley la ke blog Ila ....sebab kek nya cantek2 n sedap..lukisan tangan u ollssssssss
and berapa banyak sangat anda ley tgk ...org yg ley hasilkan kek yg di lukis pakai icing cam nih ...kagumssssssssssssssss kalau ke kedai kek lom tentu dapat cam nih ...

Ila tak yah beli printer utk edible image tew koz apa yg u n poek wat dah special n very rare ...susah nak cari wooooooooooo

11 comments:

sheila said...

sexy siut kek tu..
part nak potong tu sampai ke hati???

Miss Moon said...

ha ha misti kena oooosoooom nak pilih nak potong kiri nye atau kanan nyer dolu akakkaka

lepas di potong ...ngiluuuuuuuuuuuuuu akakakakka

JuJue said...

ehhh soka la kek tetek tuh. menarik!!!

Cik Zura said...

moon, kek liverpool tuh nak order lah..tapi jauh ker? dia jual ker tak? huhuhuhuhuhu

E.L.I.Z.A said...

hahahah comel la kek tuuuu......nyam nyam mesti sedap

p/s: dh lama x jenguk blog miss moon..dh bertukar kulit rupanya..i loikeee

happy2gether said...

Moon...kek2 Ila mmg menarik n da bomb...ni buat terliur nak order lgk ni, syasya sibuk nak bday party...bday bln 4 dah tanya dr skang...Moon lama giler kita x jumpa..Miss you!thanks for the kepok....mmmuah...

Kniedaz said...

Salam,
Just drop by to say hi n salam kenal
^_^

touyakaruma said...

Haha nakal punya kek

mimis said...

Cantik laa kulit blog awak.. ada awan gituu...
camne buat yer?

ila de cute said...

Moon, thanks so much...moon ni memang baik selalu promote kek ila...segan la..sebab kita ni bukannya terror sgt...anyway i do really appreciate it moon..

ila de cute said...

Moon, thanks so much...moon ni memang baik selalu promote kek ila...segan la..sebab kita ni bukannya terror sgt...anyway i do really appreciate it moon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...