Tuesday, January 12, 2010

Training mode 12 - 14 Jan

Haha ..1st day training yg amat menyeronok kan . Yup mmg kiter org technical but communication skills mmg perlu sangat . Dah lama tak pegi training main main n having fun like this ...last pegi adalah masa team building ...and tambah menyeronokkan bila ianya di Jalan TAR . Tapi yg tak sonok nya jauh dow...so pagi tadik naik ERL then tukar plak naik LRT ...dah lama tak naik train ...kembang kempis jugak la lobang idong duk napas masa menapak akakkaka .

To Ali n Laily n Anna harap bersabar ye ...akan ku usahakan secepat mungkin . n sapa sapa yg YM moon sory tak dapat nak jwb then email akan moon reply waktu malam je ( kalau sempat)

Entry tanpa gamba misti la tak best kan ...moon letak gambo masa ari Ahad ari tew . The kids ikut mummy n daddy gie opis ...then ke Gombak anta album then balik singgah balik Cyber kasik Isk n Yaya main kat playground ...tapi main kejap je sebab hujan tuwun .



Bila dah sampai umah bukannya nak terus tido hahahha punya la lewat baru la nak naik nak tido ...adoiiiyai.Kejap nak makan kejap nak biskut kejap nak yak yak ..pastuh nak tgk cd ...mcm macam mintak ....Isk pun satu la mula la besok liat tak puas tido ....suh tido awal tak mo
p/s : Kak e , muni upload doh gambo nih ...kak e kata lama dok tgk Yaya n Isk ...gambo nih khas utk kak e ngan cousin2 dia org

12 comments:

Cik Zura said...

kiut-kiut mereka berdua

Filla ~ Kasih Aleeya said...

uih sexy nyer yaya... anak aku tanak pon pakai cenggini moonnnnn.. kang aku paksa kata aku mak tiri plak..huhu... patut ler ko mcm bizi jek skang nih... huhu..

mannira said...

comey betul la yaya ni...isshh rs nak cop buat menantu je..he..he...

Raisah @ echah said...

waahhh baru perasan blog akak dah bertukar wajah..ceria..cantik!

Lenny said...

comeynyer yaya nyer bajuuu.. untie sukkkkkkkaaaa sangat..... comel la yaya nieh.. pandai posing plak tuhhh..

mamalisa said...

Haah, sexy Yaya..comel..geram!

Chooyaya! said...

ada petua tak mcm mana nak dpt anak2 yg comel mcm cik moon dengan filla eh?

mommie nard said...

cantik gambar isk BW tu la..yaya sungguh chomell...geghamnyeee

ayien78 said...

moon...sgt comella yaya skrg...geram tgk mata n muka dia yg bikin semua cair.....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ila de cute said...

cantik cantik gambar Isk and Yaya...ni ler yang best bile mummy daddy nya photog hebat... selalu ada photoshoot...heheh

moon, bila kita nak gathering lagi ni....lama dah tak amik gambar ala2 photoshoot...hehehe gediks tak permintaan ni?? heheh

Anonymous said...

Not sure where to post this but I wanted to ask if anyone has heard of National Clicks?

Can someone help me find it?

Overheard some co-workers talking about it all week but didn't have time to ask so I thought I would post it here to see if someone could help me out.

Seems to be getting alot of buzz right now.

Thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...