Showing posts with label crochet yarn. Show all posts
Showing posts with label crochet yarn. Show all posts

Wednesday, March 21, 2012

iklan Jap - yarn for sale

Sticky Post 2 hari ya
Mak nak kosong kan tabung simpanan benang mak ...utk kasik laluan ke benang baru ...
sapa nak cepat coppp ya



RM 20

Fiber Content : 100% Baby Acrylic
Needle Size : 4 mm. US 6 [UK 8]
Color : Brown, Green, Cream, Orange, Yellow
Main Color : Multicolor
Brand : ICE from Turkey

RM 20
SOLD 2 pcs

RM 20

Fiber Content : 100% Baby Acrylic
Needle Size : 4 mm. US 6 [UK 8]
Color : White , Blue , Green , Yellow
Main Color : Multicolor
Brand : ICE from Turkey




Benang Indonesia


RM18/100gram
Stok: 2

1 -
2 -

RM18/100gram
Stok: 2

1-AVAILABLE
2 - SOLD
3 - SOLD

RM18/100gram
Stok: 2

1-
2 -

RM18/100gram
Stok: 2

1-
2 - SOLD





Benang Halus sket ...jarum 3 4 5 pun vley pakai depends atas kesukaan n keselesaan anda

topi nih moon buat pakai benang cotton dr Indonesia

SOLD

RM16/100gram
Stok: 2
1-
2 -

RM16/100gram
Stok: 2
1-
2 -

RM18/100gram
Stok: 2
1- SOLD
2 -
nih ada 1 each


PM me kat FB atau
Email me at munirah301@yahoo.com
atau tinggalkan je komen kat sini kay



ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!

Thursday, November 24, 2011

comey nya




alahai berkenan nya la kat benang benang nih ...huk huk ...pasnih kena cepat2 sambar la kat SINI

berangan la konon nak beli sampai 2 3 ada ke masa nak mengkait wahai puan Moon oooiiiiii

Monday, July 11, 2011

Benang spesis berbulu utk di jual


ini benang sudah sampai ke tangan ai tadik di hantar oley Turkey nyer posto ...so mak nak pakai 2 atau 3 je so ada 5 utk di jual
ok nih spec dia

Fiber Content : 65% Acrylic, 35% Nylon
Needle Size : 6 mm
Color : White, Fuchsia
Main Color : Pink
Brand : ICE
Weigth Type : 4 Medium: Worsted, Afghan, Aran
Length : 110 meter
Weight : 50 gr.

Im selling this mulah mulah aje RM 10 seketui
1-
2-
3 -
4-
5 -

tak cukup tergoda ? ni sampel dia kalau kowang pandai kait baju ke shawl ke cardigan ke ...blanket ke





ada lagi ada lagi





BENANG SILVER YG METALLIC HABIS



yg ni last week sampai ...so Oja u punya cekak lambat sket sebab ai tak jadi anta warna kelabu tew ...ai up sket tuka ngan benang import neh hahhahahah silver habissssssssss

so nak jual 3 ketul je benang nih ....so im selling rm 13 seketol ...mulah mulah ...

Fiber Content : 50% Nylon, 50% PolyesterColor : SilverMain Color : SilverBrand : ICEWeigth Type : OtherLength : 100Weight : 50 gr.

1 -
2 -
3 -

Friday, June 03, 2011

Benang kait Import for sale

Zig zag white polyamide


Fiber Content : 100% Polyamide
Needle Size : 5 mm
Color : White
Main Color : White
Brand : ICE
Weigth Type : 4 Medium: Worsted, Afghan, Aran
Length : 150
Weight : 65 gr.

4 ketol available ....RM 14 each including postage
1- SOLD k sharifah
2-
3 -
4 -








Lase Cotton Turquoise Mercerised Cotton



SKU : fnt2-15326
Fiber Content : 100% Mercerised Cotton
Needle Size : 4 mm
Color : Turquoise
Main Color : Turquoise
Brand : ICE
Weigth Type : 3 Light: DK, Light, Worsted
Length : 125
Weight : 50 gr.

5 ketol available ....RM 10 each including postage
1-Sold ( k pah)
2-Sold ( Amy JB)
3-
4-
5-




Metallic Black Silver Acrylic Lurex


Fiber Content : 75% Acrylic, 25% Lurex
Color : Black, Silver
Main Color : Black
Brand : ICE
Weigth Type : Other
Length : 200
Weight : 50 gr.

5 ketol available ....RM 10 each including postage
1 - SOLD - k sharifah
2 - SOLD-k sharifah
3 - SOLD- k sharifah
4 - SOLD k pah 4 - SOLD Amy JB

sapa berkenan please mail me at munirah301@yahoo.com or YM me ke PM me kat FB ke ...

saya bukan berniaga benang yer puan puan . Tapi sebab dia tak jual in small quantity maka mak kena la beli dozen2 cam tew ...maka nya banyak la lebey nak goreng wat mee mamak basah pun tak ley kan so ai share la ngan kowang kot kot kowang pun berminat kan kan kan ...

the price that im selling is lagi murah compare ngan kowang beli sendiri atau kat site menjual benang yg lain ...even kat kedai kait sungei wang pun tak der benang nih . Nak nanges masuk2 tgk benang harga rm30 seketui iyarkkkkk...pastuh duk belek2 benang mahai terus tauke tew point kan sana ada benang murah2 ...cam dia ley baca je muka mak berkerut2 tgk benang semer rm30 keatas ...ada satu tew RM 50 utk 100 gram ...mak fengsannnnn

so buzz me kay ..

asal ia mahal ...
benang import kak misti la mahal naik kapal terbang dr Instanbul Turkey ke Mesia ..

nak carik kat sini mmg payah ...so kalau sekali sekala nak merasa benang mahal meh la ...bru la setiak mengkait di sertakan zikir bagai ekekke

enjoice

Monday, May 30, 2011

20% diskaun utk benang di Da'Knit Online Store

hahhahah sapa tak suka sale kan kan kan so kowang kowang mana yg suka kait mengkait tew sila la lawat ...kot ada yg berkenan ke ekekkekek benang import tau
Baby Soft (Blue/White)

RM13.50 seketol ya
Sale: RM10.80
Save: 20% off



So ley lawat sendiri n pilih mana yg berkenan kat sana kay ....Da'Knit Store nih boleh beli 1 1 ..

Wednesday, May 11, 2011

mad about yarns

sharing is caring.........




Lase Cotton Light Orange
can refer HERE

best giler hok nih ...ai ada 8 ketul . smalam baru test ...best gilerrrrrrrr


Degas Cotton Red, Brown, Blue, Orange, Yellow
can refer HERE


syok kan ....lawa lawa plak tew ....so this yarn ai beli online ...terus dari TURKEY u ....brg import gitew akakkakak nak meroyan mak nengok banyak yg lawa lawa ...

apa kowang nak gaks ....ha sila la ke sini ya

http://yarnsonlineshop.com

terus mak jd cam bebudak duk dalam toys shop atau candy shop ...banyak sangat ....tp di sini hanya menjual secara pukal n tak jual berasingan



Alaaaaaaaaaa ai nak 1 2 je cam mana ?
Kalau nak test 1 2 ley la ke sini laks ....nak beli banyak2 wat apa kan .....kecuali duk share ngan kenkawan ok la jugaks kan

http://sindarery.aheys.com


PENGUMUMAN


Ai ingat nak beli yarn yarn nih tapi cam banyok la pulop ....so sapa nak share ngan saya sila bagitau kay


4 unit for sale

SKU : fnt2-17521
Fiber Content : 75% Acrylic, 25% Lurex
Color : Black, Silver
Main Color : Black
Brand : ICE
Weigth Type : Other
Length : 200
Stock Quantity : 544 (68 Lot)
Weight : 50 gr.


4 unit for sale

SKU : fnt2-15326
Fiber Content : 100% Mercerised Cotton
Needle Size : 4 mm
Color : Turquoise
Main Color : Turquoise
Brand : ICE
Weigth Type : 3 Light: DK, Light, Worsted
Length : 125
Stock Quantity : 360 (45 Lot)
Weight : 50 gr.

4 unit for sale

SKU : fnt2-18781
Fiber Content : 100% Mercerised Cotton
Needle Size : 4 mm
Color : Pink, White, Red, Orange, Yellow
Main Color : Orange
Brand : ICE
Weigth Type : 2 Fine: Sport, Baby
Length : 125
Stock Quantity : 288 (36 Lot)
Weight : 50 gr.


4 unit for sale

SKU : fnt2-16300
Fiber Content : 100% Mako Cotton
Needle Size : 5 mm
Color : Pink, Blue, White, Turquoise
Main Color : Multicolor
Brand : ICE
Weigth Type : 3 Light: DK, Light, Worsted
Length : 125
Stock Quantity : 16 (2 Lot)
Weight : 50 gr.