Wednesday, September 05, 2012

Ke Langkawi part 3

ke dataran helang plak ...sebelum  tew singah beberapa kedai duty free . Masa tew tak koser la nak snap2 gambar bagai . Pegi Idaman Suri pergggggg ai tell u best nya Idaman Suri tew ...rasa nak beli macam2 tapi pak sutan duk pesan ...ingat ....nanti cam na nak bawak naik ferry ....jgn bazir mummy nanti kita nak pegi vacation .....terus ai angkat angkat letak balik . Tapi beli jugaks la 1 2 ...non stick pan amats la menarik lagi tertarik ...ooooo pan pan Tefal sekalian ...i will come back for u bebeh .
punya la ramai org kat sini sampai tak der parking ...so hero 2 org tew kena la drop kan kita org nih n pegi la kowang park kereta ya hahahhaha

 Mama n Papa ngan cucu cucu ...baru 3 cucu

adeh Cik Yaya kemain ya kamuk posing 


Isk dah busan dah sebab tadik ikut tgk pinggan mangkuk ..pastuh dia ingat dah nak balik bilik sebab nak mandi kolam lagi ....sekali org semer duk nak bergamba hahahhah so jadi la episode drama sedey di sitew . So mostly gamba dia kat sini gamba cam tew la ........

 sian 2 org tew misti jauh cr parking tew ....aiyoo uncle asal sinyum sinyum ...saya amik gamba itew 2 olang la uncle akakkakak . Misti Uncle tew ingat ai nih reporter surat khabar ke majalah ke hahhahahah 

olo happy nya Rafiq dpt spend time ngan Papa dia . Misti papa dia pun happy kan ......



masa nih Isk dah senyum sket sebab kata dah nak balik dah hahahha 

vley plak sambung duka lara nya 

 ok semer jom kita posing cam Isk ........hahahh Yaya asal wat mata cam tew ...hahha
abaikan Abg Isk kat sitew ....ala Isk bukannya kita selalu dtg sini ...setakat mandi kolam anytime je mummy ngan daddy ley bawak pegi cyberjaya ke atau ke p11 putrajaya tew ke ...kami buat posing budak2 remaja zaman sekarang ...Talib wat gaya awek 5 days MC hahahhah 
 


Yaya cuba hiburkan hati abg nya yg tgh duka lara hahahhah tapi nampak kelaka plak sebab Isk pun duk gelak di sebalik tangan tew hahahhaha

 
 dak bam bam nih punya la sonok dapat berlari2 ....siap gegar2 pipi hahahhaha gerammmmm

Best kat sini walaupun ramai org ..tapi yg tak best nya tandas kat sitew KOTOR GILER ...tak tahu la sebab tew cuti raya ke hapa staff cuti ke hapa but mmg koto . Bikin malu je sebab pelancong masuk semer tutup idong pastuh tgk tandas je terus kuar balik ....malu hokey . Terus hilang pengalaman best duk ronda2 dataran helang tew . Atleast cuci la .......dah tahu musim cuti kannnnnnnn ramai org kannnnnnnn ....agak agak la .......tew je aduan saya ......choii tol bila tandas kotor n tak terjaga di tempat tumpuan pelancong  ....so sedap kan hati ........musim cuti nih pekerja beraya lagi kotssssss.

Balik tew pegi makan ...pastuh singgah kedai lagi tgk2 barang sebab mama nak beli kain batik ...pastuh semer kefenatan ...balik bilik tidorssssss

Asek hujan masa dtg Langkawi nih ...hu hu
















No comments: