Wednesday, September 05, 2012

Wangian dari Anarich

sticky post 48 hours 
scroll down for new entry



Ari tew semingu before poser kemain la pak sutan beli perfume ...guess apa ntah lupa laks nama dia tapi mmg wangi gilers la ....baru je dia pakai 3 hari .

Then masa ai kat tandas atas tetiba bunyi benda jatuh n pecah ....cepat2 tgk n nampak yaya duk berdiri kat sitew ........botol perfume pak sutan pecah .....pastuh Yaya dah nangis2 dah . Mmg semerbak harum la bilik ...Pak Sutan naik dia cam frust je ..nak marah2 sangat pun tak guna sebab benda dah pecah ....sian sangat kat sutan .

Yaya mmg suka sangat main kat meja solek tew ...jap jap sikat rambut jap jap pakai bedak jap jap jatuh kan blusher mummy . Nasib la skrg mummy pakai mek tipu je atleast kalau jatuh 10 hengget je hahhaha

So sebelum raya ai nampak As publish pasal perfume nih . So why not try kan ...dia tulis kat sitew tahan sampai 8 jam ++ . So ai order 2 from As ...1 utk Sutan n 1 utk Moon ....so RM 80 utk 2 . Botolnya besar n spray dia kembang ...so mmg jimats .

Ai nih jenis yg cepat busan tau ...pastuh pakai sikit2 ...takan nak sembor sampai sebilik bau kan ...kang ting tong semer org pening bau wangi sangat . Setakat tak da bau busyuk masham pun cukup la kan ...nak tido pun vley pakai ...yer la tido ngan hubby kan kena la wangi . Takkan nak pegi kije je wangi bila time tido ada saki baki bau bawang pas memasak tadik kan ......

Ai ingat kan tak tahan rupanya pakai pagi balik umah pun ada bau lagi . Ye la kiter kan kije opis kan ...so mmg ada bau nya kadang nak basuh baju pun ada lagi bau2 ..

Pak Sutan la kemain suka lagi . Moon order Farenheit utk dia ...ala utk test kan ...sekalik dia punya la suka n duk asek pakai tew je ...nih nak suh order 1 lagi ngan As ...katanya ley tukar2

botolnya besar n berat 

mostly adalah edp ..so kalau kowang mmg jenis ai yg mmg suka tukar2 perfume ley la test ...mulah aje RM 40 only rasanya kalau spesis cam ai yg pakai sket2 nih rasanya 2 3 bulan pun tahan nih ...kalau rasa cam busan ley lanting2 kan kat adik ekekkeke

kalau wangian yg kowang nak tak der dalam list tew ...ley pm dia org . Dia org kata money back guarantee ...ai pun tanya la As ...eh betul ke berani nya u ols letak money back guarantee ...then dia kata sebab benda nih tahan n setakat nih dah banyakkk botol jual n tak pernah plak org mintak balik duit dia org ....wow .....

So sapa nak cuba just be friend ngan dia org kay ....malam nih ai snap gamba botol perfume ai n pak sutan tew...

 nih pak sutan dah suh order dah ngan As ...Euphoria tew satuw . Masa kat Langkawi tew kemain la dia duk angkat letak angkat letak perfume nih suh beli tak mo plak ....yer la kena save duit utk vacation nanti ....ai pejam mata kat pinggan magkuk tew u pejam mata kat perfume tew ...ok la tew ...hahhaha

As nanti nak Ephoria satu yaaaa

Facebook : LOVE RATU

1 comment:

ibh_sue said...

Asslmkum kak moon.
Memang best nih. Sebab sue pun perangai mcm akk juga. Suka tukar2 purfume. Stok murah pakai tuk kat rmh. Mcm ni kira ok la. 10 kali mandi lps tu sembur minyak wangi pun x pa. Heee. . Tq kak share.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...