Friday, September 07, 2012

Sarah Hughes Globe Anniversary Sale


Ha hari tew ramai yg tanya Sarah Hughes GLOBE ada wat sale tak agi ....so nih dia org tgh wat anniversary sales ...ley la kowang gie jengah2 . Sapa yg tak sempat beli masa bulan puasa hari tew n sapa baru masuk umah n nak cr langsir ley la pegi

Read more entry about Sarah Hughes Globe di blog Moon

Sudah setahun dah Sarah Hughes Globe bagi special offer to my blog readers  ...starting from July 2011 untill now mmg my blog readers dpt layanan VIP kat sana plus ngan potongan harga yg sangat tinggi ...many many thanks to Sarah Hughes GLOBE .

Khan tagged me this pic last nite hahhahah . ..... thanks tau .........hahahha malu aiiii

8 comments:

Ijahans said...

dalam 2 weeks bf raya ija ke sana for ready made curtain. ija beli 2 sets RM800 tp dia bg 50% discount jadi RM400. tp not much choice sbb dh byk habis.

kronik0102 said...

wah..best la kak moon.... Sy pun igt nk g sarah globe nnt....

mysweeticing said...

Sale lagi.... Bestnye.... Nak kena pergi ni.... Raya ari tu dah pergi dah & beli kain utk buat bedsheet... ingat nak beli lagi la sebab kain dia cantik2... suka sangat.... yang ni ada discount untuk blog reader moon jugak ker??? kalau ada best ni.... ;-)

sahasmah mat idris said...

Akak bila next sale.time cristmas ada x

sahasmah mat idris said...

Akak bila next sale.time cristmas ada x

sahasmah mat idris said...

Akak bl next sales.tume cristmas ada x

Liyana SCR said...

salam kak moon.
globe xde sale ke utk christmas ngn new year. kene beli curtain utk rumah baru (-_-")

Liyana SCR said...

salam kak moon

utk christmas ngn new year xde sale ke?
rumah baru saye perlukan langsir huuuu (-_-")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...