Thursday, September 13, 2012

Murah rezeki

Ari tew ada Mama Mikael anta baju raya utk Rafiq ....2 baju jalan n 2 baju tido . Thanks alot Mama Mikael . Mama Mikael kata anak dia lebih kurang umor Rafiq ...bila tgk anak dia ...dia teringat Rafiq ...thanks alot dear ,.....ai nak sms say thank u pun tak ley sebab kat slip pos no alamat n no phone number ....so ai nak say thank u kat sini la ek .


wahhhhh cantek2 sangat 

handsome je Rafiq pakai baju nih n mmg elok2 je muat kat dia . Thanks alot Mama Mikael ....and Moon pun dah kasik ur email address to Talib sebab dia nak personally say thank u sebab ingat kat anak dia n kasik baju yg cantek nih .

Kadang kalau ai tgk n beli baju utk Isk atau Yaya misti akan teringat kat Rafiq ...sian dia . Kalau Mama dia ada misti Mama dia la akan beli baju cantek2 utk dia .....so ai akan beli jugaks utk anak bongsu ai sorang neh ..

Tapi walaupun Rafiq tak da Mama tapi dia ada papa yg sangatttt sayang kan dia plus bonus pakcik makcik n cousin yg penyayang n jugak atok n nenek yg sangat loving n jugaks banyak mak mak angkat yg sangat sayang kan dia serta selalu mendoakan kesejahteraan dia .

Alhamdulillah rezeki Rafiq mmg sangat murah ...Allah pelihara Rafiq . Im sure Mama nya bahagia tgk Rafiq yg membesar ngan sihat n ramai sangat yg sayang kan dia .

 Rafiq yg cepat2 nak turun ...tak mo org dukung . Nasib la Rafiq mummy mmg suka penyek2 kamu yg gebu nih ...peluk ketat ketat ...pastuh cium pipi yg bam bam tew kuat kuat ....sampai kamu nangis hahahhaha ...puas hati dapat gomoi Rafiq .

baju Gap yg dia pakai nih pun ada my friend yg beli rempah kasik . Jumpa nak pas kan rempah je sekalik ada ole ole utk Rafiq jugaks ...n sangat tomey la ini budak pakai baju neh ....n match ngan baju Abg Isk ....so ley geng la ...

Ada banyak lagi ....baju sentiasa ada yg kasik ...toys pun ada . Many many thanks to all of u . Moga Allah memurahkan rezeki kalian semua ...thanks from all of us .

Sapa yg baru follow blog moon n tak tahu pasal mama Rafiq ley baca kat sini ....Mama nya adalah seorang wanita yg sangat kuat ...n seorang yg telah meninggalkan kenangan yg sangat manis dlm diri kita org semer ....

Al-Fatihah

11 comments:

JaSSNaNi said...

ni la rafiq... hari tu saya tahu pasal rafiq bila nampak di dlm fb member.. so terus baca kisah arwah norma.. mmg sedey.. mengalir air mata.. dah besar rafiq skrg.. :) alhamdullillah.. semoga rafiq bahagia dan sentiasa di bahagiakan.. :)

Puteri Satu said...

alahai dah besar dah rafiq ye.... apapun akak tetap bergenang airmata tengok rafiq... cepat besar ye nak... jadi anak yang soleh insyaallah....

Mia Kassim said...

salam singgah & follow...sedih pula baca kisah Rafiq tu...
Kalau sudi jenguklah ke blog saya di http://shumie-dz.blogspot.com

Haslinda said...

Alhamdulillah rezeki murah utk Rafiq.Rafiq ni tembam2 gaya anak linda jgk..kdg2 tgk anak saya Adeeb tringat Rafiq..apa2 pun dia sangat beruntong sb dikelilingi insan yg baik2 belaka.amin.

syiela said...

dah bear ye rafiq.. ada juga terbaca dulu..

AzeedA said...

Rafiq jolok kunci shiape dlm ekjos tu shayanggg.. hehee..
al Fatihah buat arwah Norma..

Cik Tie@Akak said...

wah..Rafiq dah besar...comel

AbbotCottage said...

kamuk bikin aku sedihhhh...
Auntie sayang Rafiq!!!
Peluk cium buat anak-anak Auntie, Yaya, Isk n Rafiq ketat-ketatsss.

Fidyah Fatihah untuk Normawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.

cintaterindah said...

dah besaq..comeyy..gebunya pipi dia..semog rafiq sentiasa dilindungi.. akak ada sedara tinggal dikulim tak...mcm fimiliar la muka akak...

Miss Moon said...

tak der sapa sapa kat Kulim dear

Kak moon org terengganu ...

mebi org yg muka cute n comey cam akak nih banyak ekekekkekekekk

ilaa.. said...

salam perkenalan k.moon..
comey nye c gebu nie..
akk..ckp kt papa dye sye nk pinjm c gebu neh boleh..
wat kwn ngn c kecik sye kt umah tue..bley x?hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...