Saturday, January 09, 2010

Donut utk anak anak

Ha ha donut segera dalam masa sejam ...nak tahu rahsia nya ? Ha ha sila la ke Bake with Yen kat puchong tew beli tepung donut segera yg beharga RM 3.20 and ngan RM 3.20 anda akan dapat 30+ donut kalau acuan anda kecik ...ok la tew . Hua hua ..just add the tepung segera + 60g butter +200 ml air+2 biji telor ...siap . N rasa nya pun sangat sedap hahhaha nak kasik kat org pun tak segan la kalau cam nih punya sedap hua hua hua.

Isk sebuk duk suh wat kueh wat kueh ..ok la mummy wat donut la ...Isk makan 4 adik makan 2 ha ok la hilang penat mummy menggelek n menerap n mengoreng donut ...n campor ngan penat layan 2 budak nih ...jap sorang nak doh sket ...kejap nak tepong ayooors ...last skalik lepas dah settle semer baru la dapat penggelek tew ....
Ha nih la personal assistant utk projek donut segera 2010 ...cik yaya ..ada sorang agi pembantu tapi dah tertido sambil ada doh donut dalam gengaman akakkaka.
Adu adik kalau org nengok nih tak lalu nak makan ...nasib la mummy dah siap semer . Puas la ati kowang ek dapat main cenggini kan ...dah la abg isk dah meniup niup tepung ...tgk atas lantai pun penung tepung ....adoiiyaiii ....bibikkkk cepat meh tlg mop kan lantai ...baik mak
incik ...aduuu best nya kalau ley jerit cam tew .

ok sekian saja liputan project donut segera ...mummy yaya tingin nak tlg mummy lap lap kat dapor tew tapi yaya terlalu penat la yaya tgok abg Isk tido cam best je Yaya nak gie join la ...

5 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

moon meleleh air liur aku nengok donut tu..makan panas2..awuuuuuu... cik yaya tlg buatkan auntie donut 20 bijik boleh? heheh

yantz-yeem said...

alahai x tau plak kakedai tu ada jual donut yg instant nie...leh ar try dokat je ngan umah...mmg sedap ke moon???gula tu dia siap bg gak ke?

Lenny said...

terus terliur ok.....

sedapnyer..... kalau wat kecik2 cam mini donut best kan.... comel2 je... dap nyer moonn!

JuJue said...

terus lapaq! dan tiba2 jer mengidam nak makan donut!!! comeii nyaaa... anak dara sorang nih!

ila de cute said...

nak beli gak le tepung segera tu...syahmi pun dah pandai mkn donut...