Friday, February 12, 2010

Cik Yaya slepas chicken pox


Yang tinggal hanya kesan merah2 ..mummy nyer nih lom lagi beli cream utk scar . My bos kata Maderma tew bagus ...apa lagi recomendation kowang ek . But org kata kalau bebudak tak lekat parut ye ke tapi sayang ar anak dara ai sorang nih ....pak sutan siap pesan ...awak kena jaga dia elok2 . Amboi sayang nor anak dara dia nih . Mana tak nya dia nih suka duk bertepek ngan mummy ngan daddy dia ...kalau org cium2 pun dia suka kalau kena geletek pun dia suka tapi dia suka buli Isk ..
Tgk atas hidung Isk dah ada dah autograph darik Cik Yaya akkakaka . Cikgu tadika dia kata dia suka wat kije sekolah cuma kadang bila datang blur tew dia stone la kejap pastu ok la balik ..2 hari lepas malu nak masuk dalam sekolah sebab budak2 pompuan duk panggil panggil nama dia . Pastuh dia ada naik van skalik ngan budak nih so bebudak duk usik dia ngan Auni ...lagi la dia malu hua hua apa la Isk ..

5 comments:

Aura Reen Marissa said...

anak pompuan manja terlebih dan dimanjakan berlebih-lebihan..hheh

genny da bomb said...

mak pun beli mederma aritu masa nuqman ng abahnye cp aritu kannn..ok2..mmg tu jugak recommendation bila gi pharmacy hehhe

Miss Moon said...

Reen , mmg kadang bila cakap ngan anak pompuan lembut2 je hahahhahaha

genny , kalau cam tew pantas je mak membeli petang nih

Drama Mama said...

join my giveaway when ur free k..mana tau bole menang our delicious diaper cupcakes!

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway.html

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hihi..isk pemalu eh? comel arr lelaki pemalu.. ai like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...