Thursday, February 25, 2010

Isk bikin gempaq

Semalam Isk berjaya mengakibat kan kelewatan utk mummy n daddy nyer ...dah bersiap siap semer nak kuar umah skalik Isk nak terberak ..pastuh sungguh hover memegang perut spt nak terberrrak sangat ...ok fine suh la dia pegi uk uk ...tetiba

Isk : Mummmmmmmyyyyyy bontut Isk terbakar
Me : Ha apa ...apa yg terbakar
Isk : Bontut Isk nih terbakar nih ....
Me : Meh mummy tgk ...tak der apa pun Isk .( Sambil tlg cuci ...biasa skrg dia nak cuci sendiri tapi tetiba dah cam nih mak nye je cuci kan )

Terus dia jalan terkangkang ...then baru tinggat smalam dia habih kan kuah kacang yg makan ngan cucuq udang . Moon beli sebab dia org suka tapi smalam kuah tew sedikit pedas which dia mmg suka + Yaya ..but Isk la hover makan sampai licin kuah sampai merah bibir ....i think mebi sebab tew bontut dia pijar hahhahahahhahahah . Rasakan org dah suh jgn makan sampai habih degil tew nom 1 ..kang dah terbakar hikssssssss nasib mummy tak nyanyiiiiiiiii panggil bomba

So lepas dah pakai baju semer kena la bagitau dia the moral of the story ...budak2 tak ley makan pedas pedas sian muntut Isk nanti nak uk uk sakit . Tak bagus utk kesihatan n perut ....Isk mendengar ngan penuh tekun rasa nya dia paham kotssssss

1 comment:

Eri-chan said...

macam2 karenah Isk ni..hehe..i like ur blog, make me smile while reading.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...