Wednesday, October 24, 2012

CitrAida bawal brush 1 kodi

Sticky post
24 hour

hahhaha sebelum nih Moon ada share masa bawal 2 tone tew kan n punya la ramaiiiii yg order bawal tew sampai ada jugaks ramai yg tak berjaya nak beli sebab nak licin stok CitrAida ...nasib la Moon sempat beli bekalan bawal 2 tone utk setahun hahahhaha

So my adik manis si Aida Gadis Melayu nih nak jual bawal air brush nih secara borong ....so sapa yang dah pegi wall CitrAida mesti dah nampak pengumuman ni kan ...

"Assalamualaikum... pernahkah anda terfikir untuk memiliki 20 helai tudung bawal air brush dgn corak menarik... anda boleh dapatkannya dari CitrAida. dengan menawarkan harga borong pasti kalian mampu untuk milikinya... (tudung tidak sama den
gan yang diupload) but no worries sb smue colour n corak sangat menawat hatiii....if u trust CitrAida taste, pm aida untuk tempahan atau email di
citraida@ymail.com 



♥ AIDA CITRAIDA ♥
trust your taste!!!







So sapa nak 20 helai ( corak berbeza ) = 1 kodi harga nya RM 390 + postage
kalau sehelai harga nya RM 35
 
Just PM Aida manis nih kat CitrAida page atau
email : citraida@ymail.com tajuk Bawal Airbrush


4 comments:

Mak Wardah said...

Salam kenal. Cantik sangat...

farra8979 said...

bestnya kalau dapat beli. tapi 20 helai cam byk sgt la pulak...

rohayu osman said...

salam perkenalan.... dah boleh bisnes tudung sis... hehe.. already follow u blog.. jgn lupe singgah n follow my blog juga yer... lawa numb sy 3003.. hehehe.. numb bertuah tak?.. huhuhu.. kot2 leh dpttudung free ke...ok.. hepi blogwalking sis

miss cloudy said...

menarikss.. tp cmne nak tgk corak2 yg kesemua 20 lai tuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...