Tuesday, March 23, 2010

Kek yg sedap n cantek

Kek ni di buat oleh Ila ....lawa kan ...masyaallah Ila berat kemain la kek nko nih ila ...mmg padat sedap melekat rasanya ....ermmmm sampai skrg masih terkenang kenang akan keenakkan nya . Bukan rupa je lawa rasa pun sedap ....ermmmmmmmm
Tgk kek cekelat kat dalam tew ...pergggg sampai semer bukan stakat amik 1 slice ber slice slice hokey ...sila abaikan tinga Isk yg daddy dia kata cam piring Astro sama cam mak dia ...tak baik tau kutuk aii anak banak tau ...ok kembali pada kek tew ..acara potong buat petang sket ....awal awal kang sian panten tak sempat nak merasa kek ....sebab semer org lain dah rembat hahahhahah tapi bila buat last last nih ...the best part issssssssssssss....sila tgk bawah
wah gitew panten ...sila layan diri kay ...ila tgk la kek awak punya pasal tak der dia org nak potong2 dah ...cubit2 manja pun vley akakkakakak...terbukti mmg sedappppp

Terjahhhhhhhhhhhh wah gitew semangat nko Lib ..." Sedap la kek nih Kak ...tak terlalu manis n rasa dia sedap ...cam nih baru sedap di makan " wah gitew tukang sponsor kek pun berbangga kay sebab ley bagi yg terbaekkkkk ....n tukang wat kek ....ada kembang kempis tak hidung mu? hua hua hua ....Ila next time ai mmg akan amik ngan u kayyyyyyyyyyyy laling.

Sila abaikan meja yg sungguh klasik ..memula tanya mmg tak der meja utk kek skalik dah last last tau tak apa yg kita org jumpa ...ada satu meja yg kemain cantek beriben bagai n siap beroda di blakang stage hua hua hua hampa kay ...tak pa la lib ...tak der rezeki hahahhahahh yg penting kek nko meletopsssss org tak nampak dah meja tew hahahhaha


Sila la ke blog Ila utk tgk design kek yg menarik tertarik da bom ....

" Kak kek yg hantaran ari tew pun sedap " ....waaaaaaaaaaaaaa menangeh aiiii tau sebab tak dpt merasa kek tew ...Kek utk hantaran ari tew di tempah dari Anna
Asal ai tempah yg plain with gold beads ...skalik anna msg ..."moon awak tak nak tambah reben ke sebab terlalu plain " ok je ..ai nih main order je ...and hasil nya sungguh cantek ...bangga anak dara yg bawak dulang berisi kek . Asal nak letak fresh flowers tapi duk memikirkan kang takut layu plak kan ...terus beli bunga yg ready made n tambah reben reben ...kek nya kecik n comey je mmg sesuai utk hantaran ..

ha yg nih ley ke blog Anna

sangat berpuas hati with both cakes ...thanks Ila n Anna

Oh ya ...Talib nih adik Pak Sutan ...so banyak la gamba merapu dari akak ipar nya nih .

3 comments:

azdra-azdra said...

walaupun aku masih nyawa2 ikan akibat menjaga anak yang sakit selama 5 malam (nak gak ngadu..) tapinya aku tetap terliur giler tgk kek itu.. marveles coklat itu.. sluurrrpppppp.. hirup air liur sendiri balik...

JuJue said...

aku ni kalo entry bab makanan mmg lemah sket. menggigilll lutut2 tahan lapar & terliur!

AbbotCottage said...

Fidyahkan Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...