Monday, March 29, 2010

Bersantai ngan anak anak

Aktiviti weekend ...Sabtu moon ke wangsa maju utk bday party Arissa ..balik dari job dalam kol 7 lebey cam tew terus zass ke Low Yat ...wah gigih gitew sebab panjang kaki sket kan anak anak ada kat Kajang . Jln sangat jemz....dalam Low Yat pun penuh bangat org . Tujuan pegi tew nak beli beg utk netbook kew hua hua ...mcm kat lain tak der jual kan ...saja nak berjalan ...dah malam baru reti nak balik ...sampai umah Isk dah tido ...cik Yaya je mata membutang lagi tak mo tido

Ahad pagi mama ajak bawak dia jalan jalan . Nak pg tempat yg hijo hijo ...so apa lagi ...pas Moon masak lunch zass terus kita org kuar , bukan pegi mana pun ..Taman Botani Putrajaya tew je akkakak ....so lepak kat sana ..kita org anak banak n Mama n Umi ...so sambil2 tew ley la amik2 gamba kan ...sian Umi kena paksa amik gamba akak . Pak Sutan duk lepak ..kata nya jaga bag . Tak pa la kasik dia rehat ...sementara kita org berjalan2 sambil berposing


The kids pun sonok bangat ...dapat berlari lari ..thanks to Umi sebab amikkan gambo akak n abang walaupun out 0f 10 pic ...8 jadi blur akakkakakak ...tapi ok la nih ...jarang dapat gambo berpelokkan cam nih hua hua hua auuwwww gediksssssssssssssss.

Pas ke Taman Botani si sutan kecik demand nak ke playground plak ...so apa lagi ke Cyberjaya ar ...tempat best tak ramai org n tak panas ....

Pas nih entry kat playground plak ...

15 comments:

saveme_zero said...

anak ko yg girl tu,mcm mix je moon. putih melepak betul

Miss Moon said...

cam cake mix ek ekekekke ...camporan mummy n daddy dia ..maka kuar la cik yaya aka apam gebus ekekekke . Dalam gamba je nampak putih tew ..kat luar biasa je

Ann GreenStrawberry said...

sweet romantik pak sutan n kak moon.. i likee.... cik yaya n isk also cute mehhh......

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

cute & sweet family...
mmg memasing pandai posing...
i likeee

aimi_sam said...

u received an award...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

auwwwww.....lomantikkkk....

ratna said...

ohhh sgt sweet gambar u berdua dgn husband..

:: iManja :: said...

sweet sungguh gambo kat sini...
ala lomatiknyerrr

Sue said...

sukeee pic moon n hubby!! suweettt sgt2222!

mamalisa said...

gambar last so lomantik eh, dibawah bunga-bungaan..nice :)

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

apapun akak suka nengok gambar ni, romantik n menarik

MrsSluRp said...

suke pict both of u last skali tuh...best pak suta sbb sporting amek gambo!

lenny said...

suka gambo korang berdua.. romantik!!

synn said...

nice pics especially yg berbokeh2 itu:)

s2m3r said...

Moon...
iLa suka gambar Moon dan Sutan
romantik gitu..susah nak bergambar gitu bila dah ada anak2...so touching....nak nangis tgk