Thursday, May 03, 2012

Cuti labour day



Our kids ...at Taman Tasik Titiwangsa KL ..Isk ngan Sofia sangat cheeky ...while Yana n Yaya control je .

Cuti ari selasa ...syoknya cuti kan . Hari cuti tew saya ada date ngan my best friend Azie  . Dah banyak minggu dia suh ai amik gamba dia tp asek postpone kan ..jap jap dia ada hal jap jap ai plak ...sepatutnya date lagi skalik on 28 tp jln banyak tutup kan so kami date je la 1 hb memandangkan dah tak der date lain dah kan ekekke

Pagi pagi dah gerak dr Salak ...cross country ke Titiwangsa . Bebudak masuk kereta terus tido sampai la ke KL . Yaya kemain la sonok sebab ada geng ....Isk la sedikit meragam
kemain la cik yaya ...

Thanks Azie , belanja anak anak naik kuda pastuh belanja kita org naik kereta kuda lagi

 

Azie apa yg nko duk gelak masa nih hahahha ...pak sutan kena jadi tukang jaga air hahahha

Family Azie ...Kita org naik keter kuda lain 

 Yaya yg punya excited dpt naik kereta kuda . Terus feeling feeling jd princess


Ini budak plak meragam ...konon Isk cuti hari nih mummy paksa Isk bangun awal ....tetiba kan ...lepas tew ok plaks ...hishhhhhhhhhhh

Abg Isk masa nih tgh majuks so rugi la dia tak ley naik kuda 


Amboi Cik Yaya


Tingin ke nak tgk hasil nya Puan Azie hahhahah ...aku harap nko suka . Sian mak yong kemain berjalan ...tak pa nanti nko senang branak nanti .

 
 



Misti Azie bersemangat siap  kan kije pas nih . Ila nko paksa dia siap kan semer kije cepat cepat kang lagi seminggu dua nih dia nak bersalin dah hahahhaha . Best sangat ..ai dapat amik gamba semer gamba my friend masa dia org pregnant ...last time Lenny n Filla then ada amik gamba Mai jugak . Ila cepat ngandung nanti aku shoot gamba nko laks ...pastuh aku ngandung sapa plak nak shoot gamba aku hu huuuuu

Azie , bila aku nengok blk gamba2 nih teringat plak time kita dolu2 . Kita kenal tahun 2004 kan masa nko mula mula join kampeni nih . Masa tew dedua jd tunangan org hahhaha auw . Teringat zaman zaman kesengalan kiter . I share so many things ngan Azie and she is one of my friends yg  ai selesa to talk to even personal matters ....and her mom suka bawakkan bekal utk dia and kalau dia tak habis selalu la ai jd  tukang abis kan ...windu cekodok yg mak nko wat tew Azie ...dap dap nya .

Pastu dah kawen ...kiter plak pregnant sama sama ...duk sama sama layan loya2 kat opis . Pastuh gie tandas aku duk wek wek sekali dengar nko pun duk wek wek kat tandas sebelah hahhaha geng muntah hargs hargs . Moga persahabatan kiter kekal selamanya ....Thanks Azie . Muahssssss 


hhahhahah gamba muda remaja ...Azie nko ingat tak nih gambar 2004 neh masa nih aku baru kawen


5 comments:

Filla ~ Kasihs said...

aaaaaaaaaaaaaaaaa... rindu kat azzie jugak.. lamanya tak jumpa.. last kita jumpa masa ko datang visit aku dalam pantang kan??? masa tu aku kegemokkan..hahahahahhaaaaaa.. nanti kita set jumpa ye?

Sya said...

salam sis moon...leh share tak sis pakai camera apa??? selalu tengok pic sis amik caktik lah..

Azie Rad said...

syahdu aku baca blog ko moon...aku sayang ko moon....ko adalah kwn yg kenal aku yg memahami aku ketika suka duka....baik buruk aku...ko tetap bersama aku...ko terima aku seadanya...sayang ko moon....harap persahabatan ni akan kekal hingga ke akhir hayat...muahhh love you soo much

zuwaidah said...

sangat menarik setiap photo mempunyai jalan ceritanya sendiri.
baru tahu ada kereta kuda, mesti anak saya syiqin suka nih.

ila de cute said...

moon, tantikkk tangatttt gambar2 ni seme...uhuuh rugi i tak dpt join, azie la ni miscomm ckp aku busy ek, padahal aku kata aku busy saturday n sunday je...cisss tak merasa aku azie belanja naik kereta kuda...sentapppp..

moon, doa kan le i pregnant cepat...hhehehhe pastu moon amik gambar kita, pastu bila moon peknen, kami lak ramai2 amik gambar moon...ehhehhe...

muahsssss sayang korang...