Saturday, October 22, 2011

Sabtu yg lepas

Ha ha punya la basi cerita baru nak publish hahahahhaha..last week mummy ada amik gamba org kat taman ....so Isk n Yaya ikut sama skalik ngan bibik sebab nak jumpa Syasya n Aqil ...anak Uncle Zaimi n Auntie Mai

Cik Yaya n Isk ( Isk rambut panjang dah serupa sabut dah )

sementara tunggu client sampai
zaimi junior
hahahh cute la syasya

=bebudak kemain sonok dapat jumpa geng ....apa lagi main laaaaaaaaa
Hebat nya Mai baca buku novel tebal2 cam nih ...kagums kagums kagums
nih la pasangan yg ditunggu tunggu ....sweetnya
hiksssssss see ya pada 11 11 11 nanti ...
selesai ngan dia org kite ke couple lain lakssssssssss hikssssssssss

hiks sonoknya tgk org pregnant ( nak pregnant jugakssssssssss hikssssss)


nih la our partner ...kalau amik gamba mmg slalu ngan dia . Mai plak adalah my friend . Ingat lagi dulu masa lom kawen , me n sutan pegi kursus kawen ngan dia org la hahahahha ..wahhh tak sangka dah lama tewwwwwwww ....




6 comments:

Rizziela said...

syoknya

happy2gether said...

Mooon...tq so much sbb sudi amik gambo mak buyong ni ;-) walopun peyut tak bape nak nampak dan mai pon kaku jek...tp sbb Moon yg pandai capture moments yg tak berapa nak kaku tu outcomenya cantik sgt...love you Moon...mai doakan Moon pon menjangkit tak lama lagik..amin

happy2gether said...

Moon..novel lain mungkin mai pon tak brp sanggup nak baca tp twilight series confirm akan baca kasi abih...yg itu breaking dawn sajer kasi feel sblm citer tu kuar tak lama lagik...

chikadakbiru said...

salam blog akak ade malware laa..

miera301.blogspot.com contains content from mamaleesya.blogspot.com, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.
Google has found malicious software may be installed onto your computer if you proceed. If you've visited this site in the past or you trust this site, it's possible that it has just recently been compromised by a hacker. You should not proceed, and perhaps try again tomorrow or go somewhere else.
We have already notified mamaleesya.blogspot.com that we found malware on the site. For more about the problems found on mamaleesya.blogspot.com,

Cik Eka said...

kak,blog akak ada malware..huhuhuhu

Deq's Qienz said...

nice pic :))
suke nengok..