Sunday, October 30, 2011

cekak kait again

ps : wahhhh kowang saja tau penuh email ai ...sowi tak ley cop cop dulu ...kena tunggu Rabu kol 8 am kat FB moon akan publish open utk jualan . Ini sapa cepat dia dapat nyer basis ya ....so sowi ...nih la yg berlaku bila demand is higher than suply hahahha sowi sebab tak dapat nak buat banyak .... :P

so sapa tak dapat bukak FB maka kat blog pun moon akan jual 10 je .


hu hu ianya kembali lagi hahhahahah tapi tak banyak pun ....nanti rabu baru ai open utk di jual ya ...so nih kasik kowang tgk tgk dulu hahhahahh but out from 50 tew 20 dah ada tuan maka available hanya 30 hikssssssssssss

maaf ek tak dapat nak buat banyak sebab ai sorang je kait bunga neh nasib tak muntah duk asek tgk benang je hahahah plus susah benar nak dapat supply cekak ..

hiks ai yg buat ai plak yg sayang nak juai hahhahahah ....moon kat umah sangat kanak kanak ribena hokey sebab asek rembat cekak Yaya hahahahha dah Yaya tak beberapa suka nak pakai . Kalau pakai pun kalau time jalan jalan je ...kat umah dia tak mo ...since dia anak tauke harus la dia ada semua kaler hahahha

and sebagai upah jadi model tak berbayar Mummy




hiks dia neh mmg suka bergamba
so auntie auntie sekalian kalau nak cekak kait cam yaya pakai tunggu ek Rabu nih mummy Yaya jual kan ek .....mulah aje RM 10++

14 comments:

lina said...

wah2 nak yg colourful yaya pkai tuh..chup untuk saya k..hee

Mimy Hamid said...

moon syg kalau leh email la color pa yg available tu..huhuhu i takut frust nanti habis...i dah giler ngan cekak kait ni..please moon...

TEFiN said...

Kak Muni, Nad nak yang bunga warna kuning satu n pink satu. serious buyer neh. nak bayar skrng leh.

Anonymous said...

kak moon chup yg yaya pakai warna soft pink (kl xsilap la)tu..yg sblah kaler purple tu..

nor jannah said...

kak moon chup yg yaya pakai warna soft pink (kl xsilap la)tu..yg sblah kaler purple tu..

KLMari said...

I want !!! I want !!! I want 4!!!...Sekarang jugak nak add kat FB...ngeh ngeh ngeh !!!

ogyomar said...

sis..mcm mana nk order nie?? email saya di ogyomar@gmail.com blh? tq

Birufirus.blogspot.com said...

eh moon saya nak yang kaler purple tau..nak jugak2...

itamrazali said...

eeiii..comelnya budak..rase nak kasi penampor jer sbb cute sgt..*hugs*

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

salam..kak moon..kalo nak order dlm kuantiti byk camne ye kak moon?saya nak jual di sabah ni...hihi..nanti akak ym saya ya kak... ;p

Miss Moon said...

Azeani ,

kak moon tak jual dlm kuantiti besar sebab nih handmade n kak moon sorang je yg mengkait bunga2 tew hahhahah tak dapat la dear ..

jaja said...

moon, saya nak bli kaler pink dgn yg kaler mix tu.

Miss Moon said...

Dear my lovely reader

Maaf moon tak dapat nak cop kan mana mana cekak utk kowang sebab to be fair dengan semua ...

so besok kol 8 - 8 30 am moon publish kat FB so sapa cepat dia dapat ek ada dalam 25 pcs available je .....

so sapa tak dapat batch nih kena tunggu batch depan ya ...

thanks

n sowi banyak2 ...

raziah said...

ala kak moon,kt opis saya tak dapat access FB la kak,camne??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...