Friday, October 28, 2011

Tiara Beach Resort Promo

Sticky post 48 hours


Tiara Beach Resort adalah pantai terbesar buatan manusia ,mempunyai keluasan 23ekar dan dilengkapi pelbagai kemudahan.Tiara Beach adalah tempat yang sesuai untuk sekeluarga bersukaria di pantai,bersih dan selamat.

Antara kemudahan lain yang terdapat di sini ialah gymnasium,bilik sauna,bilik games,bilik mainan kanak-kanak dan banyak lagi.

A friend of mine ada 1 unit persendirian and dia mmg kasi sewakan unit nih . So kalau kowang rasa nak gie bercuti tak tahu kat mana n nak yg dekat je ngan KL n Selangor ....why dont try ke sini ...its safer kalau sesapa ada anak kan tp tak mo kasik anak mandi laut...kat sini adalah alternatif yg terbaek ...dan unit nih mengadap pantai buatan tew .



Lihat sekitar waterpark resort nih kat sini


WATERPARK VIEW ROOM
RM120/night (weekday)
RM150/night (weekend,public holidays,school holidays)

**tidak termasuk wristband ( wristband nak masuk waterpark )


Gamba bilik



KEMUDAHAN DALAM BILIK

-bilik berhawa dingin

-kipas

-peti ais

-microwave -baru tambah
-sandwich toaster -baru tambah

-tv

-kettle

-water heater

Permandangan dr studio unit
Lokasi

Nak tahu lebih lanjut ....sila call owner dia ...sebab Moon dah booking dah ...hu hu tak sabar nya nak pergiiiiiiiii sebab dah lama tak bercuti . Tahun 2011 adalah tahun yg amat memenatkan dan penuh ngan pelbagai ujian dan cabaran .....so thats y tak sabar sangat nak pergiiiiiiiii ....

Adriana Putra Services

H/p : 019 -2616765
email : anamusa80@yahoo.com
YM ID : anamusa80
Skype ID :kirana24


Link
Tiara Beach ( studio persendirian )


So korang tunggu apa lagi ....contact dia skrg n book skrg ...kang nanti full kang
:P

4 comments:

KuNanGKuNanG said...

cam best je ni..nak usha2 gak la mane tau terbekenan bercuti ke sana..:)

nurulizzahz said...

tq sis! mmg tgh cr tmpt nk stay kt PD nie.. mcm phm2 je..

MamaLuvPink said...

mmg best...ai dh slalu bercuti kat cni...honeymoon kt cni gak...de anak sorang pon g bercuti ke cni gak...anak ke-2 ni blom berkesempatan lg....insyaallah nk pegi jugak...^_^

cute said...

thanks moon..i da booked...yeehaaa!