Monday, October 31, 2011

50% Discount for my Blog reader






Dengar sini kowang2 semua ....hikssssssssss jualan 50% kembali lagi

Semua barang 50%

Hanya utk Blog Reader Moon

Di Sarah Hughes Globe Jalan TAR

Lvl 4 n 5

Jualan akhir tahun semer jadi sangat murah ...insanely cheap

Just mention " Saya baca blog Moon " and anda akan dapat potongan 50% utk semua kain

So sapa yang tak sempat sopink masa bulan poser hari tew ...nih la masa nya ...

Nov 2011 - Dec 2011

sila lihat entry sebelum nih masa offer sebelum raya ari tew kat sini-label Sarah Hughes

kalau tak caya pasal offer nih sila la tgk entry2 sebelum nih ....u have to see it to believe it or datang sendiri baru tahu hahahahha

Ai excited sangat bila dpt email dr pihak management Globe ...ai ingat sebelum raya tew je la dia nak offer utk my blog reader tapi Alhamdulillah dia org offer lagi sekalik ...ini semua sebab kowang sangat sporting n beri sambutan yg menggalakkan sangat ( sampai licin kain dia org kowang kerjakan ) . ...so im sharing this with all of u my blog reader ...baca blog baca jugaks kan ....tp at the same time dapat benefit cam nih sapa tak mo kan ....so jgn lepas kan peluang neh sebab tak tahu bila la plak dia org nak oofer cam nih kat Moon kan ....




Subject:
Re: Participation of Special Offer "I wanna Be in Your Home!"

"Dear Moon,
I hope all is well with you. It's been a long time since we last met!
I have been really busy travelling for work and finding good offer fabrics !
My team at Globe really enjoyed with your bloggers and we really felt it was like a big happy family meeting up!
As such, we at Sarah Hughes would like your blog followers and yourself to enjoy a limited time offer of 50% discount.
This time around, our prices are reduced and we are clearing our fabrics to bring in the next new collection.
Also, our new arrivals from Turkey are also up on offer! From Nov till December, you and your friends and family will be able to get really good discounts and prices that you will never get!
Kastilla range of goods are going as cheap as Rm3.30/m, whilst stocks last!
Turkish goods will go as cheap as RM9.00/m after discount whilst stocks last!
Again, we are not going to advertise in the papers so that you and your friends will get to enjoy these one off designs for your new home

We await your kind response.

Warmest Regards "

12 comments:

(o_0) said...

wahhh syoknyaaa...
kena pergi ni.
tks kak moon.

neway lately ni bila masuk blog akak , ada keluar malware. adoiii..

diLot said...

thanks kak moon.. pehh blog akk ade malware la.. sy siap kne klik pangkah laju2 spy berenti loading dan tak kuo warning malware.. aaa...

Rose Mohd Din said...

OMG! kali ni msti kne pegi...last time dah terlepas! :D

wos said...

as salam,
baru terjumpa blog ni thru fb.

err kalau baru baca pun boleh sebut ke ayat " Saya baca blog Moon "?

ataupun saya kena tambah, "saya baru baca blog Moon tapi saya janji akan baca blog Moon hari-hari lepas ni, sebab saya baru jumpa blog beliau hari ini" ke panjang sangat?

tapi memang dah eksaited gila nak pegi jalan TAR ni.. ofis saya pun seberang jalan tu jer..

tolonggg!

as_mk said...

wah!! syok nye.. nk pg..nk pg.. tp rumah x siap lg..hehe

as_mk said...
This comment has been removed by the author.
as_mk said...
This comment has been removed by the author.
Puan Min Cantek (PMC) said...

wahhhh syoknyeeeeeeeeeeeeeee

Anonymous said...

kak moon.. you should do something to org2 diluar KL.. i pun nak jugeks...

Miss Moon said...

Globe kat KL je la dear

Nanti u kena buat lawatan dtg Kl hikssss

Tak pa sempat lagi buat planning lawatan sebab offer nih 2 bulan

Anonymous said...

nak pergi jugak boleh??????? tapi dgn bebudak ofis??? :D

SiTi said...

mekasih k.moon...nak pegi jugak laaa... so just ckp "sya baca blog moon" je la ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...