Friday, October 28, 2011

dating with 3 lovely lady


nanti ai story mory kayyyyyyyy

cantek nya pillanie ...suka amik gamba minah nih sangat fotogenik n fotogediks

ni pompuan mat salleh



sila jgn intai apa di sebalik yg di sensored kan ituwwwwwwww auwww pilla nie gelak cam dlm iklan ....wah Zura gaya cam kat oversea yg nyaman gituw walhal ..panas n banyak nyamuk kan hahhahaha ...tp suka sangat tgk dia org neh gelak2 cam nih ...and i suka amik gamba cam nih

makan ati aku duk tgk folder gamba dak dak pompuan nih sebab semer tantek2 ...aku amat makan ati sebab sebagai tukang amik gamba tak banyak gamba hakuuuuuuuuuuuuuu lari lari anak n tekap muka ke dinding japssssssssss but i love it ...

so ada photographer sanggup amik gamba moon tak .....auwwwwwwwwwww

so sesapa tingin nak ada gamba cam nih and love the way ai amik gamba ...can buzz Moon . Harga ai start from RM 350 onwards ( hahhahah tetiba iklan kan diri sendiri auww)

at home plak ...sebab ai malas nak buat 2 3 entry hahahhaha

balik umah snap gamba dia org plak ...kemain suka lagi dapat peluk smurf ..smurf2 tew lawa sangattttttttttttt ...
Isk kata Isk suka atok neh hahahhah Atok pun Atok laaaaaaaa



yey berjaya amik gamba dia org ...

8 comments:

Filla ~ Kasihs said...

auwwwwwwwwwwwwww fillanie laaaa.. hahahahaaaaa

PinKy MoMMa said...

wah ada si cantik fillanie ;)

ZanaNordin said...

mmg gojesss arrr

mana moon dpt patung smurf tu..
comel arrrr

Miss Moon said...

zana ..cute kan smurf tew ai poun siap berebut ngan my kids hahhahaha

nanti next week ai wat entry pasal mana nak dpt smurf2 tew

arLene said...

dah nama pun anak photog, pandai anak2 kak moon posing especially si yaya siap senyum kuntum. kalau amik gambar, selalunya camna diorang gelak2 tuh? kak moon wat lawak ker? susah nak amik mood nih...

e.l.i.z.@ said...

gmbr² moon mmg melet0ppppppppppppp

mama maman said...

mmg cantik2 pic tuh.. plus ngan org kat dlm tuh..:)

ni kat tasik kat cyberjaya kan.. kalu tak silap la..:p

zeera said...

kak moon, nnt sy dah boyot nak suruh akak amek gamba kami berdua + 1 ye? al maklum la, dulu kami x de pun gamba pre wed ken. hewhewhew. nnt ali arrange dia kata :))