Thursday, May 17, 2012

Kasih ibu ..

Ai baca paper pagi nih n nampak pasal baby Christian n mak dia Lacey  ...and ai pun cr pasal video kat u tube and i found it n ai nak share ngan kowang .


Im really touched and cried lepas tgk ....so sila sediakan tissue ek

We kept whining about our problem ...tp bila kita bukak mata acctually ada ramai lg yg lagi besar masalahnya ...n yet dia org sangat sangat kuat . Moga video nih membuat kita menjadi a better person and menghargai apa yg kita ada and bersyukur .

5 comments:

shaliza said...

yup...kasih ibu...macamana sekalipun anak itu..tetap jadi pujaan.

Muja.. said...

saye dah tengokk... sangat touching..uhuuukkssss saye bangga ngan dia wlpn dia bkn seagama ngan kita

Cik Tie@Akak said...

kasih ibu kasih sejati..

HudaAteh said...

sgt sedih!.....tak berhenti air mata nih......

Unknown said...

Kasih ibu sepanjang hayat .....