Wednesday, February 25, 2009

Windu sangat kat Iskandar

Iskandar ada kat Kajang kat umah nenek dia since Monday . Weekend ari tew kami semer pegi tido kat umah baru . Hari Ahad tew Isk nak follow mama balik kajang . Lagi pun mama kata moon tak beberapa sihat . Moon demam since Ahad , Isnin mc sebab sora langsung tak der ..sadis . Selasa ok la sikit walaupun sora garau garau . Badan rasa lenguh2 . Tapi kije ada banyak yg perlu nak di bereskan .

Lain sangat rasanya bila Isk tak ada . Bosan la sesangat .Yaya pun tercari2 Isk . Malam tadi cakap tepon ngan Isk . Windu nya kat Isk ...Kalau tak pepagi misti kena kejutkan dia bangun tido ..kena paksa dia mandi . Sejak 2 menjak nih asyik suh mummy mandikan aje ...suh moon gosok kan gigi dia . waaaaaaaaaaaa windu woooo
Mama kata tak pa , biarla Isk duduk dulu kat Kajang so that senang Moon n Sutan nak pack barang utk pindah . Nampak cam sikit je barang , tapi bila dah di pack ...banyak rupanya . Brg yg di buang pun banyak akakakkak. Since aiii pun tak beberapa sehat kerja mengepack pun jadi slow je ...

3 comments:

Mrs.Nury said...

Biler plan nak pindah sepenuhnyer moon?Dah siap ker semua renovation?Moon beli umah katne??Wahhh banyak betul soalan aku ni kan hehehe :)Umah nury kat Bdr Tasik Kesuma manala tau dekat ngan umah nury

Miss Moon said...

insyaallah this saturday saya pindah randahsssss

moon tak der wat apa apa reno pun nury . ngak ada peruntukkan utk renovation hahhahaha.

Umah moon kat taman mawar , bandar baru salak tinggi , sepang .

genny da bomb said...

huhu moon dah nk pindah ke..huhu dah takde kawan la nuqman ni..moon cuti bape lama nk pindah2 ni moon??nnti kasik la no org lori tu ek..kalo rege berpatutan leh guna dia gak utk pindah nnti..huwaa byk le abis duit nk masuk umah ni..bwk ape yang ada je la kan nk masuk umah ni..beli pelan2 balik cam kawen2 dulu hahahaha