Tuesday, February 10, 2009

Hari Sabtu , hari memasang lampu n kipas

Pagi pagi dah gerak ke BBST , Suffiya tak bwak sekali sebab dia pun tak berapa sihat kan . So dia kena duk nerseri . Bwak abg Isk aje .
KC dah di pasang tiles . Kena tunggu org pasang pintu2 cabinet plaks Yihaa ...moon pun gigih memasang apa yg patut ...hhhaha den pun turut memanjat tanggaPak sutan yg sangat gigih bekerja hahahah syabas ..kita org mintak abg kat opis ni ajer pasangkan lampu lampu n kipas ..kalau upah contractor lain 1 point lampu RM 12 yer n kipas RM 15 - RM 20 . Wayering tambahan charge harge lain hokey ...so that day Sutan n Abe la memasang lampu . Ada 17 point ...tak sempat woo 1 hari nak wat semer . Yg kat dapor still tak ley pasang . Ada masalah ngan wayering . Dah inform pemaju ...akan ada org tengokkan nanti
wah sangat gigih mereka bekerja hi hi ...payah jugers nak pasang2 nih , tambah kipas tew berat gilors

Selepas penat berlari2 ...main pasir ...main susun batu bata ...naik turun tangga ....mandi 2 kali ...akhir nya kol 4 pm sutan kicik nih tido ..kepenatan betul la nih . Siap suh mummy nyanyi lagu ..amboi very demanding hokey
hari nih sempat pasang lampu2 kat bwah aje ...lampu atas hari isnin plaks .

3 comments:

Jaja said...

moon, waaaa cantik la ittew lampu.. :-D

moon, nak full address kedai lampu tu buleh kaa??
thank u in advance :-D

gEe said...

waaa sure rs sgt hepi/teruja/lega dpt memiliki rumah sendri kan!!..tkpe moon man-man..lelama penoh umah moon nnt tu..hehehe

Miss Moon said...

jaja , nanti moon ken abukak resit nak tgk full address . Dia kat puchong ...area klinik kesihatan ...ermmm apa lagi ek landmark ada sitew ....ipoh station ...area puchong banyak jual perabot jati

gee ...yup pelan pelan kayuh ....jenuh nak memenuhkan umah tew ...hahahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...