Thursday, February 19, 2009

ISk dan lawatan nerseri ke Zoo

Hari nih kawan kawan Isk ke Zoo Negara ...


Isk pegi tak ? Isk tak pegi la sebab mummy tak kasik akakkak kalau Isk tahu agaknya dia sedey tak ek ? Sian nya Iskandar
Last week , cikgu dia ada kasik surat kebenaran Ibu bapa ...so mak pak kena sign la kan sama ada benarkan atau tidak . Masa cikgu tanya Isk pergi ke tak ...terus Moon kata Isk tak pegi la cikgu ..

Kenapa aii tak kasik ? Moon wisau la ...kang menonong je anak aku merayau tgk animals sampai tertinggal dari group lawatan . What do u expect dari budak umor 3++ kan ..so Isk hari nih duk kat sekolah aja ngan 4 5 org kawan kawan nya .

pagi tadik semer org duk beratur ....semer pakai topi bwak backpack ..tunggu bas utk bawa dia org ke Zoo . Nasib la Isk tak tanya dia org nak pegi mana ...hahhahah

Tak pa Isk ..mummy n daddy janji akan bawak Isk pegi Zoo nanti ek .

1 comment:

genny da bomb said...

wahahahahhaa nasib baik isk tak tanya..nuqman tanya ckgu dia nape dia takleh naik bas?ckgu dia kelentong sbb nuqman takde topi..balik umah sedih2 je citer ng saya..sian plak tgk..nak wat cemana kan..takut le ilang kang anak tu meraung makkkk...