Thursday, July 28, 2011

Sarah Hughes @ Globe

sticky post untill 29 July 2011

Offer valid until 30 August 2011

Just mention " Blog reader Moon " untuk offer 50% , lvl 5 Globe jln TAR

FAQ : Kalau pegi sendiri boley tak Moon?

Answer :
Yes u can ...pegi je n mention kan nama MOON and u akan dapat discount tak sebut nama MOON maka sila bayar harga tertera kay ...hiksssss . The offer adalah sampai 30 Ogos 2011 . 23 hb hari tew Moon kebetulan mmg nak beli kain kain utk umah ...so sebab tew la moon offer sapa sapa nak follow ley la sama sama sopink

even kat sitew dah diskaun 20% anda still akan dapat +50% lagi ....

tak caya ? tgk la bukti kat bawah ...nih bukan main main punya hal ....ia mmg benar . Yeah i know its to hard to be true ...but gals ...percaya laaaaaaaaaaa


LAPORAN KAMI KE GLOBE JLN TAR
hallu halllu sapa tak dpt join sila jgn makan hati kay ....it was such a great day . Thanks to those yg datang and no one balik ngan tangan kosong hahahhahah sakan ek kowang membeli hahahhaha

semer enjoy ...and take their own sweet time ...belek kain satu persatu ...mms to husband and brother n sister . Mmg selesa ...even Moon pun sonok ...dapat jumpa each one of u and thanks for coming all of u ....hugssss muah muah muah

siap ada yg nak repeat second round hu huuuuu


lorong fav semer orang hahahah




ha ha ha bernanah tak mata nengok akakka



thanks Mai n Zaimi sebab sudi dtg ...n zaimi sebab jadi OP akakka

mmg cantek yg castle fink utk bilik anak dara

kalau nak mintak potong kain sila cr si baju merah nih ...nama dia Khan ...yg sebelah tew dont play play kay a very humble tokei ....and a friendly one too.


so kalau kowang duk tetiba rasa jeles sebab tak dpt pegi ....tak per sebab offer nih sampai 30 hb August 2011...so ley pegi lagiksssssssss


i beli nih utk bilik Norma ....sweet je kaler dia kan ...hope Norma n Talib suka . Nanti akak jahitkan ek n gie pasang kat bilik Norma. Kain tew ada lah 1.5 meter each . 2 keping untuk 2 keping tingkap .
sila tgk tanda harga tew ...harga after diskaun adalah RM 42.90 but ....kalau sebut nama Moon akan dapat another 50% dr harga RM 42.90 tew so jadi lah RM 21.45 semeter ...mana nak dapat ? ... bidang 120 tew .
kain plain pun ada but extra tebal yg neh

moon sangat berkenan kat sheer curtain yg Mai pegang tew ...siap ada bunga bunga sakura ...ai like
ada banyak lagi ....tak larat la makcik nak upload satuw satuw ...kowang kena pegi sendiri la tgks ...lain org lain citarasanya ...but yg pasti oofer nih hanya utk blog reader moon .....sebut nama ai baru dpt diskaun ...kalau kain dah di diskaun 30% .....ttp sebut nama Moon dapat lagi 50% ha mana nak dapat offer cam nih akakkakaka ....


jgn lupa kata kunci nya

I FOLLOW BLOG MOON

untung kan baca belog ai .....hua hua hua


ada entry pasal globe n dis good offer kat blog dia org

Azie
Erin


****************************************************
riniy said...

mmg best gile..hahaa..kain murah2,kualiti bagus plak tu kan. yg best tu sbb da bg diskaun tu pun dpt lg 50% sbb moon..

apa pun, mmg nk kena repeat lg sekali mgu dpn bwk banker..tp ada ke lg org yg nak amik upah jahit ek?

************************************************************

Blogger Sofu said...

Moon....mmg best la trip ni..ada lagi jgn lupa jemput I tau..:D
Rushing sbb ada appointment kt SPA kt Maju Junction..
Balik rmh bila tgk balik rupanya silap pilih kain..hehehe...x pe nnti nk repeat lagi ngan hubby plak..


*************************************************************


32 comments:

Cik Puan Nurul said...

kak moon kite g tadi tp sampai sana lebih kurg kul 2pm kot..sbb ade kije skit kat umah mujur xjamm n senang dpt parking kat semua house..masalahnya kan Globe ni yang mana satu huhu tak tau plak adakah yg kat nagoya tu sbb td ade paso malam adehlahh dah la pastu ujan makanya tak pi la sana..pelik betul pegi nak beli menda lain alih2 menda lain yg dibelinya..nampaknya kena gik nxt week or hari lain kot huhu

Mimy Hamid said...

moon i teruja...konpom ek sebut i follow blog moon dapt 50 percent...omg...cantek

missalongwani said...

ala......mmg berdarah rr bijik mata tgk..huk3...sedey2....nak pergi jugak....aisey...... ;(

Nurizzah Majif said...

:: kak moon..memg iza makan hati tgok entry ni..
:: uwaaa...!!!!
:: x sbr nak pegi before puasa ni...:) dgn keyword "I FOLLOW BLOG MOON"
:: hehehe

^izzah_fendi^

riniy said...

mmg best gile..hahaa..kain murah2,kualiti bagus plak tu kan. yg best tu sbb da bg diskaun tu pun dpt lg 50% sbb moon..

apa pun, mmg nk kena repeat lg sekali mgu dpn bwk banker..tp ada ke lg org yg nak amik upah jahit ek?

JuJue said...

nak pegiiii...tapi tak sempat arituh. sedey sedey...

eus said...

mmg bnanah la mata tgok! huhuuu.....

Sofu said...

Moon....mmg best la trip ni..ada lagi jgn lupa jemput I tau..:D
Rushing sbb ada appointment kt SPA kt Maju Junction..
Balik rmh bila tgk balik rupanya silap pilih kain..hehehe...x pe nnti nk repeat lagi ngan hubby plak..

Masnaz said...

bestnya.. rugi tak dapat join hari tu.. kalau i g sendiri still boleh dapat diskaun ke?

Miss Moon said...

masnaz ,

Boley ....pegi je Globe naik lvl 5 kay ...and mention ai follow blog moon ke ...ai kawan moon ke ....misti dapat discount punya laaaaaaaaa

fati said...

siyess makan hati! rugi tak dapat join aritu padahal da siap email bagai.. kak moon, sori tak dapat join aritu, ada hal yg tak dapat nak dielakkan..

~ shanor a.k.a Kak pah..:D ~ said...

Tima kasih byk2 moon... Mmg best sgt.. Quality kain yg bagus dgn design yg cantik2 dan harga yg murah.. Mmg sgt berbaloi-baloi..

Lenny said...

satu perkataan je..

DENGKI!

hahahahhahaha

Miss Moon said...

len , jom minggu neh pegi naks tak?

Fati ...jom this week pegi ...

tak pun sesapa nak pegi anytime pun vley ...offer sampai 30 hb OGOS ....pegi je hokey ...

Taman Raudhah said...

hi moon...kite follow blog moon... ^_^

Azie Rad said...

thanks a lot dear for giving us this great opportunity especially bg org yg bersederhana mcm aku ni...nak beli langsir kalo boleh nk yg murah2 dan berkualati...(mak yg demanding ok)..so globe ni la tpt yg paling sesuai skali...tambah promotion yg sungguh menakjubkan...mmg waktu yg bersesuaian skali sempena nak menyambut hari raya akan dtg....corak kainnye modern dan berkualiti...tebal...tak rugi aku beli langsir utk bilik anak aku tu...sabtu ni nk dtg balik..kalo ko nak g, calling aku tau...aku ngan feeno teruja lg ni...tambah gaji hari ni...so lg laa tergedik aku dibuatnye...hehehe.

happy2gether said...

Moon...mmg terbaikkkk lah...ehehhe...kami ni konon2 nak cuci mata jek...tetiba terjebak juga tgk harga yg murah tu teruja jugak...pastu dpt pulak jumpa kwn2 esp Azie yg dah lama xjumpa...last-last kami amik juga utk 2blk..ehheh thanks Moon dah 30% tambah lagi 50% sbb I follow blog Moon..ehhehe

Welcome said...

adehh... buat org darah gemuruh n x boleh tido malam cenggini... huwaaaa...... mau pegi balik keje kang la cenggini....

ibu haziq said...

hi kak moon sy silent reader blog akak,btul ke g sara hugies ckp ifollow blog moon die bg discount 50%

MiSz ZuE said...

blog kite template sama...hehehehe...

eRiNsZ said...

adehh jeles lg aku.... huhu kak ade share eak kt stu? saayang u arrr... tp daku jaaaaaaaaaauhhh d pntai timur

Miss Moon said...

hahhahah share pemegang saham yg palik kecik akakakkakak

(o_0) said...

wahhh... sgt cantekkk.. tp cam segan je pulak nk dpt diskaun guna nama Moon pdhal br je jd follower. ishk !!..

anyway baik sungguh moon.. moga allah murahkn rezeki moon sekeluarga.

Along Ayu said...

salam moon, smlm akak dah beli kain2 tuk buat hiasan dinding... thanks moon..<3 u lah!

nilamza said...

huahuhuahuha......moon, I baru balik dari sopink curtain kat sarah hughes @ globe.... luckily I bwk Mr. Banker skali cum my Interior Designer...(mmg dia Interior Designer pun). Sblm pegi sana, dia siap tanya berapa I punyer bajet nk spend kat kedai curtain tu.....dia takut la I mengikis duit dia kan...tp nk dijdkn citer, naik jer ke tgkt 5 tu dia balik yg rambang mata. I balik yg boring sbb tggu dia nk decide mana kain yg nk dibeli. Alih2 RM500 terbang....over the bajet la actually. Paling I hepi sbb curtain kat sliding door umah I dia amik fabrik Organza yg rege rm63 so after less dpt la rm31.5.tp mmg puas ati giler la. Thnx 2 u Moon bcoz of ur blog I dpt 'berjimat' nak raya ni....huhuhu.

Ayu Safieza @ Humaira' said...

uwaaaaaaaaaaaa..nak baliiiiiiiiiik!!! Ngeeeeeeeee...

Gud one la muny....

mmm nyway.....thanks for the wish to Aisy....:)

ak si pembaca diam said...

thanks for d offer, dh slamat dh shoping.tq

azreen said...

aduss...sedeynyer baru tejumpe blog moon ni...br je tempah langsir....nk menyesal pn tak gune...

azreen said...

aaarrrggg...moon..br je tempah langsir...nak menyesal pun x gune

Anonymous said...

THANKS TO ALL FOR VISITING US AT SARAH HUGHES @ GLOBE.

WISH U AVERY HAPPY HARI RAYA.
SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN

KHAN

d-Ya said...

kalo pegi skrg ni oofer 50% plus2 stil available lagi ke..entry ni 2011 dh lama sgt..hihi

Miss Moon said...

offer 50% tew dah tak der

http://miera301.blogspot.com/2013/03/renovation-sale-sarah-hughes-globe-jln.html

ley refer entry nih