Friday, July 29, 2011

Esok kami akan melawat Norma

Dear Norma ,

Sok kami lawat Norma tau ....harap malam nih sempat akak jahit kan langsir utk bilik Norma ...

Semalam sembang panjang lebar ngan Talib ....ermmm rasanya tak dapat la Moon nak share apa apa its just family matter but i hope keadaan Norma akan bertambah baik . Walau apa pun berlaku kami akan lihat +ve side nya ...insyaallah

Kiter dah berusaha dapat kan yg terbaik utk Norma ...so skrg its just a matter of time la kan ...

Tadik sembang ngan MIL , dia tanya cam na raya kowang balik tak Taiping . Berat rasanya nak jawab . Yes mmg nak balik tp andai kata kalau Talib kije tak tergamak plak nak tinggal kan dia ngan Norma beraya sendirian cam tew . Insyaallah kami mebi akan balik sebab ada sepupu kawen kat penang raya pertama but then mebi terus akan blk ....tak pun meh la semer family beraya kat umah kita org

Its normal la kan when its come to soal raya mmg kiter semer sonok tp kali nih rasa tak sonok sangat ...sedey sangat bila ingat kan Norma

I hope bila kowang baca kisah Norma nih ...i hope u can see things differently and appreciate la apa yg kiter ada sekarang ..alhamdulillah Allah permudahkan banyak benda utk kami ...insyaallah sama sama la kiter berusaha ....kerna DIA la yang menentukan nya .

Sempena bulan baik yg bakal tiba nanti ...Moon ingin mohon maaf jikalau ada terkasar bahasa ke apa apa je la ....harap maafkan . Sesungguhnya Moon hanyalah manusia biasa yg tak lepas dr melaku kan kesilapan . Maafkan saya .

Sama sama la kiter doakan agar Norma di kurniakan kenikmatan kesihatan dan mampu bersama ngan anak n suami nya . Amin

11 comments:

Taman Raudhah said...

insyaAllah...semoga dipermudahkan segala urusan di bulan y mulia ini...

Kemn Azmaili said...

Salam Moon,

Actually saya ni baru je dalam dunia blog ni. tengah ber blogwalking, terjumpa blog moon yang menceritakan tentang norma...Ya Allah, hanya tuhan saja yang dapat membalas jasa moon. Sedih sangat baca setiap entri moon mengenai norma..tiap kali baca, akan bergenang air mata..bertambah pula bila mengenangkan si kecil Rafiq yang masih tidak tahu apa-apa..Ya Allah, besar sungguh dugaan ini. Tabik spring pada Talib kerana saya pasti kekuatan norma adalah Talib sebenarnya..dia kuat untuk meneruskan hidup kerana suami sentiasa berasa disisinya..Subhanallah!!! Entri khas mengenai norma akan menyusul selepas ini...Btw, saya dah follow blog moon...

thebinipolischeritha said...

agreed with you kak Moon.. after follow ur blog n follow cerita pasal Kak Norma, i do appreciate my life.. sy pun baru kawen & xsmpai sthn lg.. sy fhm perasaan Abg Talib,mmg betul usia pkahwinan seawal ni, xsmpt nk rasa pape sgt pun..apetah lg dia yg kena dugaan mcm tu, even bila sy rasa sy d duga sbb bjauhan dgn husband sy slalu ingt kisah Kakak Norma & Abg Talib.. Maha Kuasa Allah.. Semoga Ramadhan yg bakal tiba ni akan mbawa sinar baru kpd Kakak Norma.. Amin Ya Rabalalamin....

ak yuyunz said...

semoga dipermudahkan segalanya..

Sunah Sakura said...

insya'Allah...ameen...

sheryl_lyiena said...

smoga Allah permdhnkn sglanya. idup kak norma dan kluarga..kmbalikn kshtn kak norma n dpt jg raziq blk..aminn..

Anonymous said...

Salam,

Dear Moon, Akak sent u an email regarding dear Norma.

Please, retrieve ur email..asap.

Kak Jamilah

Anonymous said...

Dear Moon,

Praying so Norma will get well soon. It's pain to see her condition and even harder for you guys close to her.
BTW , how can we channel some monetary help to Norma.

HEADS UP TO EN TALIB ....You are a GREAT HUSBAND.

waniewadec said...

thanks kak moon sbb mengingatkan kite supaya hargai benda yg ada depan mata...sedih & terharu baca blog nih.Semoga norma kembali sihat Amin..Ya Rabbul Alamin

Anonymous said...

Cubalah beri Puan Norma makanan kesihatan dari Zhulian - Byoung..

Ada yang telah sihat selepas mengambilnya..cuba dan berusaha lah..
InsyaAllah..sekadar cadangan..

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...