Saturday, July 30, 2011

Kain oren sudah habis hu hu

* pic banyak di amik dr kamera lenny ...sebab ai buat kamera dia org cam kamera sendiri gara gara ai malas nak bawak kamera hahah

Sabtu lepas pergi ke Globe utk misi langsir umah sendiri kali nih harus la bawak pakwer kan ...kang makwer je syok sendiri suka kat langsir tew n pakwer tak suka ...cam no tew ...so both parties kena pegi la kan utk capai kata sepakat hahahha

Sepanjang 2 3 jam ai kat GLOBE ada 5 -6 org blog reader Moon sopink kain jugaks ...hiks ...nice to meet u olsssssss ....

sebelum apa apa nak announce dulu ...KAIN OREN DAH HABIS ( yg RM 6 semeter ) pattern sama jenis kain lain ada tp harga lain sudah ...and yg pasti nya semer roll sudah ramping2 jadi nya . Tp terai la pg tgk kots kots ada yg tersesat mana mana

see ...yg balance tew la dah di rembat oleh Lenny hahhaha togel terus hahhaha . Si Khan siap bgtau ...everyone came over ...they will buy this one ...u better remove this orange curtain from your blog Moon ...hahahhah tgk kowang nye pasal habis dah oren nih mau tak nye semer angkut 30 40 50 meter ...hahahha.
ha nih la org nya yg beli habis kaler oren tew pun ada balance dlm 6 7 meter kan len kan ...

So kowang misti cam nak tahu ai amik kain apa kan kan kan hahhahah ...
amik hok nih aje ...simple aje ...the price is 33.3 per meter
and ini adalah bidang 120 ..mmg sesuai la sebab kita org nya langsir mmg sampai ke siling n lebar la plak kan
So kalau beli yg bidang nya besar so buat 2 keping je la kan ...( gamba lama giler nih masa mula nak masuk umah neh )


few utk tatapan kowang
layan majalah ...hish lawa lawa nya ...tew la nak wat lawa cam nih kena la sediakan ongkos nya kannnnn hu hu nangesssssss
uiks laki ku kije part time kat sini ker? ....sesuaiiiiii hahahha
wah Khan kemain smart hr nih .....hahahah Khan n Sutan Khan akakkaka ...( Hai Khan ...u read my blog kan hikssssssss tenks)
ai yg sangat happy sebab terus tempah jahit sesiap ...so 10 hb 8 curtain ai siap hu huuuu . Len plak sampai bukak 2 3 resit ....asalnya nak beli satu kan Len ...end up 3 skalik akakkaka

ok habis sudah hasil cilok dr lenny ....skrg dr phone kelabu asap kew hahahha
ha memula pegi naik kereta nko ke Jln TAR masa nih sengeh la lagi kan ...
skalik jln banyak tutop nko hahhahaha merasa la duk dalam jam ...skalik pak sutan ajak park kat Pandan je naik LRT hahahha senang .....alamaks matik mak ...sebab mak yg heret dia ...hu huuu
hamik nko penuh n padats org ...lom tgk dpn sogo lagi nak wat kuar handphone pun payah nko ...ramai nya umat manusia kuor sopink

ni range dia tp kalau tgk life lagi lawa sebenarnya

huihhh berkenan yg belah kiri tew ...ada hitam2 kerawang sangat lawa n kain dia sangat berat ...nih klas klas langsir hotel nih .....aduuuu n kain nih kena order ...dekat 100 hengget semeter

dah banyak kali dtg pun still nak usha kain satuw satuw
sempat gaks bergamba ngan my blog reader

Ai teringat Khan ada kata

" wow u have so many blog reader eh ..how come they like u so much "?

ai think its not becouse of me but because of the great offer kann even kalau myself pun nampak great offer cam nih misti tak nak lepas kan la .

ps : sapa sapa ada wat special entry pasal globe nih please let me know so that we can share it with other people too .



12 comments:

Cik Puan Nurul said...

ala kak dah abis ke tulun simpan yg pepel ehh me nak pergi semula sabtu baru ni tapi demam pulak sudahnya tak kemana huhuhuhu..boleh tempah terus kat situ ke kak ini sudah bagus..berapa eh sekeping diorang amik.

zeera said...

kak moon murah ek tempah sini? upah berapa? mcm teruja pulak bila dgr beli and terus tempah siap dan terus pasang kat rumah kenn

Miss Moon said...

ADA TERIMA TEMPAHAN JAHIT

1 keping is RM 9 only

so kalau sliding tew ada 3 keping so
3 X RM 9 ...ha cam tew la . Kena consult ngan si Khan sebab tew utk jahit simple je la kan tapi kalau nak pattern lain macam2 ada ...tew kena diskusi ngan Khan

Lenny said...

hehehe. tuhla moon.. mula2 1.. melarat2 sampai 3 kan moon.. tuh pon seb baik umah i kecik moon... kalau dah pindah rumah pengsan la en zamzari nak bayo..

tapi takperla.. dier pon suka sama... okla tuh kan... kalau nak kire.. taste dier lg yg mahal2 .. sabo je..!

Hanie Honey said...

kak moon.., buat lagi lah.. ingat nak follow tp anak x sihat....jeless wehh...mau nangis tgk kain cantik2 nih.... mmg rasa rugi sgt2 x g beli....bila agak2nyer nak wat lagi....?? :P

Lenny said...

hahaha.. mak pon dah buat entry.. mesti ramai suka pasal murah kan moon...

fati said...

Yess!! Berbaloi baloii!!
Fati pon dah pergi semalam, btol, Khan tu pon cakap kain oren tu paling laku :)) tapi semalam fati tengok kain tu ada lagi, stok baru sampai kot.. thanks kak moon!

dina said...

alahai, masuk gak gmbr mak yong dlm ni..thanks ea moon, glam gitu..x sabar tgu lg 2mgu, nk g amik tempahan langsir monster yg ada toys seketoi2 tuh..comey sgguh..

cik_azie said...

haaa dah abis???? yg purple 2 ade x lg..baru nak g sabtu ni huhu

Aiza Azril said...

eh ada gmbr cik dina...wahh moon, kc suka la yg belang2 tu...cun wat backdrop..hehehe! org lain buat langsir...kc tgk sme nak buat backdrop ja....;)

Sofu said...

Moon last Sunday gi amik langsir yg telah siap..n ada lagi ur blog reader yg dtg beli kain..:D

misskandorian said...

oh akak...sgt best nyer...semudah sebut blog reader moon je ke kak??? nnti org2 kt situ tak tnye byk2 ke?..kakkk...heavennyer...sy mmg tgh cari kain langsir...esok gak la sy g...muaxxx!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...