Friday, July 15, 2011

50% discount for my blog reader n follower

"As promised, I am giving you and your fans and followers a 50 per cent off on the products that we have on our home furnishings dept."

only utk yg baca MOON PUNYER BLOG ........only ok only

ha nak tahu apa nih ....jd my follower and u akan dapat 50% discount ....no no nih bukan gimik or what so ever ....but betol ...bukan online blog bukan kecik2 punya ...ii mean this is big ....kampeni yg mmg lama sangat kat mesia ....kat jalan TAR lg tew So dah dekat nak raya kan ...langsir nak tukar ...nak cr kain kain kan ....sooooo ha ha ha ta ley bgtau banyak sangat lagi nih ....

pegi je ckp ai follow blog moon ...

plinggggg magic ...ok u dapat pilih je kain n dapat 50% discount ...

tak sebut magic word tak dapat la kan ...kalau kain RM40 , bayar 40 la but kalau sebut the magic word ....AI FOLLOW BLOG MOON ...maka anda hanya bayar RM 20 ....sapa nak bagi ...hanya follow je tak yah cogan kata bagai pun .....senangggg.

moon nko duk pom pang pom pang pasal diacount2 nih ...kat mana nih ...apa benda nih ...apa cer ...cer citer cer citer sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u olsssssss kan pantang dengar 50% discount .....hiksss ai pun mengeletis sebenarnya

nanti ai gie sana dulu usha2 kay ...then ...i will invite u olssssssssss semer pegi sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak tak nak takkkkkkkkkkkkkk

ala moon gaji lom masuk tak pa ...lepas gaji pun ley pegi maaaaaaaaaaaa meh kasik sneak preview sikit2

kain kain ala ala IKEA
alahai sweet nya...katun dia lawa
ha ai suka sangat yg nih sangat modern
mmg sesuai ngan cita rasa those yg tak suka bunger2 semak2 ...simple n sweet

ok jd follower dulu ....nanti ai bg tau kay

ala kedai nih mmg u olsssssssss tahu sangat laaaaaaaaaa

Kat jalan Tar tew ....


nanti ek tgu ai gie meet up ngan org tew dulu ya ...pastuh kiter penuhkan tempat tew hahhahahahahha


kalau moon ajak 20 org .....ikut moon ke sana to enjoy the 50% discount pegi sama sama ngan owner blog nak tak nak tak ...............Azie nko ngan Fino nak kan kan kan kan

kalau tak pegi sekalik pun tak pa just bgtau ai pembaca blog moon ...maka dapat la discaunt tp jgn la pegi ari nih ...nanti la ai bgtau bila start nya ....gelojohs tau

21 comments:

Rozita Ceritaita said...

wow! cantik!

Mak lagenda said...

Yey..yey...sopin kain plak pasni!

Unknown said...

best nye....

Qaseh Suhaida said...

cantekkk...hati dah bekenan yg kaler biru n purple tiu

Miss Moon said...

tew la moon pun dah berkenan tew yg tak sabar nak jumpa ngan tauke kedai nih ....harus mak yg merembat lebeh2 nanti akakakkakakakka .....jom Qaseh follow kak moon

Irfa said...

SAYA DAH FOLLOW KAN? hehe
gambar no 3 tu mmg berkenan sgt

Cik Puan Nurul said...

nak joinnnnn..tgh duk ushar langsir ngn cadar ni hihihi

Azura R-Ju said...

I FOLLOW UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

tingin nak lawokan katil ku & katil akil

** i pun dh lama x jmp u kan kan kan

Fiza Zainal Abidin said...

kak moon...kedai mana tu? nak jugak :)

Lenny said...

nak ikuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttt!

Bicara hati ibu aisya said...

nak...nak...nak.hihihi

attyfir said...

menarik gak nie..harap lepas gaji ler.

aizura said...

eiiii beshnyer... nak gak yang kelabu tuh.... simple & nice... hihihi

AdanyaKauUntukku said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
best tu Moon
nak raya neiHhhhh

Diana AR said...

nak nak nak nak itot!!

inz74 said...

mek oi...jgn lupa kak e....mcm biasalah kak e suka tgk kain langsir tu...kalau ada yg cntik2..jgn lupa call kak e ok...miss u

inz74 said...

hello....mek oi...cantiknya...ni dok sabor2 ni...nanti dah pergi kedai tu jgn lupa call kak e ok..

Miss Moon said...

kak e mmg lawo lawo la ...dia kedai kain ,tp kain semer modern2 takder la bunga2 kembang semangkuk ke ...kilat2 cam kawen ke ...ni mmg simple n kontemporari .

plus kain utk kids mmg banyak ...kualiti sama cam IKEA but at a cheaper price ...ok la tew kak e nanti kalau ada yg berkenan muni tempah kan utk kak e kay

sambalhitampahang said...

nak ikutttttttt..nak beli kain utk family..terutama mak..leh melaram ngan mak raya nie

ummi aiman said...

aiseh moon tu baru tengok gambo je dah tergoda, lum lagi gi kat tempat dia, takut ngan kedai2 sekali kena borong... moon dah reki2 ngan tokeh kedai tu ke, offer ni sampai bila ni

Anonymous said...

Salam..Terharu saya baca dan lihat......saya nak ajak saudari mencuba kaedah Terapi ES2Q jika terbuka hati untuk menghubungi saya di talian ni 0149312334/0146070518 anita amat dialu-alukan Insyaallah dengan izin allah kita sama2 berikhtihar......x perlu kos yang beratus dan beribu ringgit....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...