Friday, July 29, 2011

Lunch date with Moonie n Fillanie

Berlunch date ngan Buk Pilla kat Kelab Komuniti Cyberjaya ...bersama buk pilla yg fames amos hahahha ...nko nampak je muka dia cam kerek kan tp dia nih sengal hokey n mmg syok sembang ngan dia ...buat dia dtg blur dia hahahha lagi klaka ...tambah plak mmg slalu dtg Cyber n slalu jugaks nko sesat kan pila kan kan kan .


wah ...misi project bisness juta juta gitew hahahhahah
percaya ke .....
acah aje
Fillanie n Moonie

best tempat nih ...selesa n privacy je ...tetiba saja kan kowang ...hr nih la plak tak der buffet ke apa ...frust tau ...
sonok la jumpa nko Pilla ...mmg serius la perbincangan pasal blog kiter hahahhaha
muahahhahah nak gelak aku mengenangkan isu tew...yo yo o je kiter neh ....
and paling best sebab Filla bayau hu huuuuuu

6 comments:

Filla ~ Kasihs said...

muahaha.. naper aku sinsing cardigan aku sampai ke atas.. macam nak belasah orang jek..muahha.. eh moon.. suker lah lepak ngan ko ngan michael.. haha

Anonymous said...

ee suka sgt kat fillanie..ari2 mest jenguk blog dye..best ar bc blog dye..suke dye..

Lenny said...

aku mmg dengki tau kalau korang suka nak jumpa2 tak ajak aku.. mencik!

Miss Moon said...

lenny nih perjumpaan tak di rancang n very short notice hahahahahahah len kali kiter lunch sesama ...sian nko nak cross country dtg cyber ..

ok la tew lalink ai tebus ngan dating ngan u on saturday ...

auwwwwwwww

Lenny said...

moon, ko cam bf seme org.. seme nak dating ngan ko.. ahahaha...

nanti kita wat buka puasa event erk.. pot luck bagai katanyer...

Miss Moon said...

yerp ....cam biasa yer aktiviti tahunan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...