Tuesday, July 26, 2011

Hiasan Dinding guna kain


sangat sweet kan sapa yg ada bilik menjahit mmg sesuai la sangat
and ai tergoda ngan deco neh ...smart kan

kalau tebal pun cuns nampak lagi menonjol


kalau susah nak buat frame kayu ke apa ke ...cari je benda nih hahahhahah comey jugaks

ley jadi noticed board jugaks kan
ha cam nih la cara nya
baca cara nak buat HERE


and that is my version hahahhahah


15 comments:

Fatieya Rose said...

nice lah...nak try lah cmni :)

Rozita said...

nak cuba kat umah.. nak cuba kat umah...

honey_neeza said...

nmpk cntik la wlaupun simple..nk try la wt tuk ry ni..dinding kt umah pun kosg je 2..

Miss Moon said...

janji kos nya mulahhhhhh hahahhaha

Maz said...

kat mana nak carik kayu frame tuh?

lagenda said...

cantik!cantik!cantik!

UyuNs NuRuls said...

cntik la kak ....nak order kat akak leh ..?

fazilzura said...

lawo nye ... ado org leh wat kan dak ?

Miss Moon said...

hahahha jgn order kat ai ajajajja sebab ai buat utk personal use kalau jual sangat tak sesuai . depan je nampak kemas belakang ....ayarkssssssssss

kayu ley tempah kat kedai frame ..

kalau hubby pandai ley potong kayu n paku sendiriks....then lekat kan kain pakai stapler besar

syiela said...

nicelah.. blh try ni

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bleh suggest kat hubby ni :)

- surialiving - said...

moon amik order tak untuk hiasan dinding guna kain ni... nak buat sendiri malas... nak beli kat kedai konfem mahal tak ingat... kalau open for order let me know k.. hahaha...

IdaShazana said...

nak buat jugak...nak buat jugak.
mgu yang akan penuh dengan kerja tangan, nak cat pagar sekali

Anonymous said...

hi,nice i like it, biasanya guna kain jenis apa ye?..tingin nk buat sendiri. nk beli mahal...

saiful bahrin said...

SLM nak tanya kain-kain ni boleh beli kat maner ek? agak2 JAKEL ker alamoda ker ada jual tak. Ke kedai2 yg tertentu jer. TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...