Thursday, October 22, 2009

adakan editing nih keterlaluan?



This is taken from media hiburan minggu lepas ...nampak lain sangat umi aida ..nampak cam anak patung pun ada . Apa pandangan anda ? Tak beberapa jelas? Meh ai besarkan ....tgk gambar di bawah
The face is extra smooth (extra face polishing)...the eye di tambah cam flash glare yg cam biasa kiter nampak atas batu berlian ...mebi nih spec utk cover majalah ..but for me ai like the original picture of her ...korang cam na
ha nih baru la Umi aida yg lawa tew ..more natural n bukan nya patutng plastik yg org wat pameran dalam muzium ....kalau anda nak tgk banyak lagi photo disaster sila la ke blog nih ...rupa nya banyak yg kiter tak prasan
. Tapi nih kat luar negara ...kat mesia ada ke blog yg cam ni?
gambar Ning nih lawa ...muker nya tak la plastik walaupun nih utk krim muka ( * pic credit to majalah Nona keluaran Nov)



9 comments:

CiK By said...

yerp..editing keterlaluan tu..erm..sgt..so jangan tertipu dengan muka licin dalam majalah2 tu huhuhuh

fazilzura said...

YUHHhh .. nmpak sgt cm edit.. ngeri nye tgk muke dia ..

manisz said...

ermm btul lah.. saya da beli majalah nie.. mmg masa mula2 tgk tu, rasa eh ehhh, lainnyaaa.. sangat tk logik..

btw, i'm ur SR..

selamat berkenalan!

neezareef said...

tullah mcm anak patung dah skali tehmpas pecah bederai..

JuJue said...

tapi cun giler yg di edit tu. nanti nak try kat muka sendiri letak cahaya diamond kat bijik mata jugakkkk lahh.. auuuwwww!

ok lah...2 2 pon cantik. kalo dah cantik...mcm mana pon cantik...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

sib baik tak tertipu .. moon web yg moon link tue lg ler .. mcm2 gmbr disaster adooo .. gara2 photoshop ;-)

cookie devine said...

terlebih photoshop editing tuh.

Anonymous said...

mmg keterlaluan..tgk majalah pengantin isu yg ayu raudah n lisa surihani..terlalu sgt dilicinkan...jadi makin tak cantik..huhuhuhuhuh

Miss Moon said...

ia akan jadi tak cantik jika ia menjadi terlalu plastik ekekek