Wednesday, October 21, 2009

Pemenang bagi editing bnw+color

adoi amat payah nak wat keputusan since ai suka semua . but keputusan are based atas creativity anda n kepayahan ( ada ke ayat nih ) editing tew ...

and the winner adalah ...

this pic yg di hantar oleh Munirah . Bukan sebab nama dia sama ngan ai dia menang kay akakka . Payah wo nak erase setiap bunga tew n hasil nya kemas . So congrats ya Munirah ...kalau u ada gambar lain yg u nak ai print kan let me know kay . U can exchange it .

2 nd place ( sowi tak der adiah ) ...sebab ai suka sangat adalah this picture

This pic is by Hasnor , nih adalah baby Hasnor ..ari tew kita org snap gambo mummy dia ...kali nih mummy dia antar gambar dia utk kiter semua ...kat bawah niih adalah my fav pic of their family


to those yg tak berjaya jgn sedey sebab anda dah berjaya sebenarnya ...u manage to edit ur own picture ....sama sama la kiter share ilmu yg ada ....so congrats to u all sebab amat rajin menyertai acara edit ini ( so skema la my ayat ).....................nanti kan editing tips yg lain lepas nih ya ( mak so bz akakakkak )

10 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

moon, aku tak reti ler nak edit yg cenggini...hehehe... ingat ko editkan gambo acih dulu kasut merah tu!!! hahaha..suke sgt...

Miss Moon said...

filla aku ada wat simple tutorial kat entry sebelum nih

kan nko skrg tgh ada hobi baru ...ley la try laling

Raisah @ echah said...

hi k.moon...best ar tutorial akak... tulun ajar cara nk edit gmbr jd backround hitam sumer buleh ka? tenkiu3! :)

Miss Moon said...

raisah ...tocei .

apa maksud background hitam semua? mebi ley refer this tutorial http://miera301.blogspot.com/2009/10/photo-editing-tutorials-bnw-color.html

DRaqil said...

moon...pilihan pemenang kita sama...adakah i berbakat jadi photographer editor cam U? aUW AUU AUM

Hasnor said...

waahhh..tenkiu2..terpilih gak...huhu suker2...thx ye moon sbb ajarkn :P

by the way, pics munirah mmg tip top! santeeekkk

mOmmy of Triplets plus One said...

wahhh...bukak blog moon arini, trus tesengih yer! tekezut wooo!
bebaloi berpinau mata nak edit tang bunga2 tu...yayyyy. Thanks moon for the tutorial.
nk lagi tutorial bleh...=)

filla:
gi lar tgk entry tutorial editing ni. mmg senang nk paham. i loike

nikNadim said...

cun cun...congrats to munirah & hasnor!!!

Mama Hakimi said...

frustnye xmenang.....

et said...

gambr yg menng nie memcantik sy pun suka....tp kalu sy yg menang lg suka...tp xde rezeki...he..he...kak thank sbb sudi singgah blog sy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...