Thursday, October 29, 2009

My D40 for sell

Rasa cam nak jual D40 nih utk upgrade ..........
but tangan nak lepaskan ..hati tak kasik ...ha cam ner

agaknya kalau ai nak jual my baby nih ada org nak tak ?
dah banyak giler berjasa nihhhhhhhhh

ermsssssssssssssssssssssssr

what if kalau ai lepaskan nanti ai nyesal
what if kalau ai windu giler kat dia ...ha cam nerrrr

yup ai mmg seorang yg takut nak bertukar n berubah
kalau ai rasa comfy di sitew kat sitew la aku melepak .,,
yup mmg tak mencabar kan ...but ai akan observe lama lama ...
nak wat keputusan pun pikir lama gile akakkakak ..then tiba tiba ai bertukar
bukan jadi power ranger pink or kuning ya ....

but kalau di pikir2 sampai bila nak duk di takuk lama
hidup misti la cam graf ...lagi lama lagi mau menaik menaik n menaik ..

ha ...ai dah berdaftar ngan USANA ,,,tak sabar nih ...nak cuma shake dia
akak sangat plum plum la skrg ...semer gara hormon pills kew( ha salahkan ubat )
nih doc top up ubat lagi power ...alahai kena poser la mak kalau cam nih
so later on nak try ubat yg drug free from USANA ....nanti kan ek
nanti ai free ai citer pasal USANA

15 comments:

kukaKUKA said...

salam..bape ye u nak jual d40 tu :D

Baby Lyana said...

simpan ajer... buat collection..cam i, i x kasi hubby jual kamera D1X dia, so dia ade 2 kamera... walaupun bateri D1X susah nak dapat sekang, masih dismpan buat kenangan2..

iswatie "colours of life" said...

wah moon..nak upgrade yer camera..baguih..hang beli yg canggih kebabom coz aku tau hang confirm explore habis...

Ann GreenStrawberry said...

xyah jual..sayang giler menda tu..buat kenangan nati..sesak2 leh guna jugak D40 tue...plus..cuba kalau kita letak diri kita kat D40 tu..ha...nangis je dia bila bertukar tuan..

motip apa ni? hahahahhaa....

Sally said...

Moon jangan jual..kalo moon jual tak ada la geng D40 saya..dah ler baru terkial-kial nak explore benda ni..huhu

Razzle Dazzle said...

moon, include i dalam ur blog list. i dah letak yours in mine ;D

fazilzura said...

kang ado yg dok termimpi2 D40 tu kalau jual kang.. haruuu

** my mom pun now try USANA .. but the price for per bottle.. FULAMAKKKKKKKK

missalongwani said...

kak moon..jgn jual lagi...saya nak blajar ngan akak guna D40 nieh....

ibu 2AZ said...

huhu mmg sayang lebih2 dah bnyk b'jasa nih kan...cam i pun sama malas nak cuba sumthing new..cth mknn ke..tp kalo tk cuba tak tahu kan..lagik satu for upgrade kenelah ek..hehe

et said...

kak moon nak jual bape...sy pun mmg gah mecari kamera...nak belajar ...he..he...kalu akak nak jual email sy k..etty_0309@yahoo.com

Zaimi said...

kalau sesiapa yang interested, grab cepat... barang bagus tu... mesti cun gambar la kalau pakai D40 moon punya... hehehe...

Moon, its time to move forward.. uograde jgn tak upgrade...den pun tunggu masa dan ketika jer ni... tapi tak upgrade kot...cuma tambah 1 body lagi...hehehe..

Anonymous said...

USANA is the best supplement...walopon harge agak mahal tp berbaloi baloi

Lenny said...

wah moon.. saya sokong upgrade ituuuu... best2..

len nak beli lah D40 moon.. tapi tak reti guna camno?? ahhaha.. pandai2 je nak beli... pastuh simpan buat pekasam.. hahaha..

moon nak jual bape? PM me... chewah PM me tuuu....

nurul said...

moon aku rase ko tak payah jual lah camera tu..sayang wei...simpan wat tunjuk kat anak cucu nanti..kalo rase nak upgrade beli je lain..if ko kena amik gambo time event or kduri kawin D 40 tu leh wat spare..sian dia kalo ko jual..

farra8979 said...

sy interested gak nk pakai kamera yg canggih2.. klu akak nk jual, bg sy ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...