Thursday, October 01, 2009

si anak jipun duk kat uk tapi mlayu


Many thanks to Shu ..wah tak sangka dah 3 kali kiter bersua Shu ...Shu balik Mesia pun stil ingat ai ..ingat kan Shu dah kat Hull sana dah jadi mat salleh ekekkekek tapi Shu still the same old Shu yg manes je bila senyum ..ntah napa skali skala tgk Shu sepintas lalu , nampak cam Kak Long mummy Orked pun ada .

Tetiba pegi umah Shu Sabtu lepas cam gie balik umah makcik je ...semer family Shu dah cam dah kita org ...rasa sangat most welcome la kat umah shu ...rasa cam nak amik bantal baring2 pun ada ( yer la kiter kan kalau balik umah mak ke makcik yg rapat ke mmg cam tew kan wat cam umah sendiri akakkaka )
Tgk la Aqila nih ...nih la khasiat susu ibu ..sangat bam bam ...wat bantal pelok pun besh nih ...sesuka ati je kan nak jadikan anak org bantal pelok akakakkakaka ...sian Qila balik Mesia panas ek ...patut la Qila putih melepak ...duk kat tmpat sejuk . Jeles nya Auntie ...pasnih kena wat lawatan ke Hull la ...pastuh penginapan harus la carik Shu ( hai bila la nak sampai ke sana )

Nanto more pic moon akan upload ke cyberphotog ya ...shu nanti flight UK kol brapa? Nak pass kan cd dolu nih ...

3 comments:

shuzana said...

monn..shu balik sabtu ni..kol 1155pm..

cookie devine said...

alahaiiii....semangatnya.gerammm doeee

Willie said...

Cantik gambar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...