Saturday, October 24, 2009

Sabtu ku



Yaya ke nerseri ari nih . Isk plak follow mummy n daddy ke umah auntie Norly sebab ari nih birthday party Zahra . Zaimi tak der since dia balik Johor ayahanda nye masuk hospital ...hope cepat sembuh .
Since Isk pun dah besar ..ok la ..pakat ngan Sutan utk take turn tengok kan dia ....sonok la dia ke umah Norly ...duk main pasir main lari lari semer ....skalik mintak mangga plaksssssss adeh Isk ...siap suh moon bagitau agi...nak mintak izin amik sebiji mangga ...sian Isk kalau tak lalu depan umah org yg ada pokok buah mangga or jambu asek dia suh gie amik je ...mummy plak nampak pokok penuh buah apa lagi ....harvest harvesttttttttttttttt hahahha pengaruh Farmville tol la .

Isk yg excited dapat mangga sebijik ...

Balik amik cik yaya kat nerseri then gie tgk umah contoh baru start jual kat taman mawar nih . Umah semi D , 35 X 67.5 RM248k ...ayorsss umah dah getting mahal la ..saja je pegi sebab kemain arror n banner semer penuh kan akakkakaka ....

Yaya kol 6 lebey dah tido ...mintak la dia tak bangun kol 12 ke hapa ....

ok nak tidorssssssssss nanti gambo ai masukkan ...nih tulis dolu . Tak larat nak upload masuk lappy .



2 comments:

~mamazahra~ said...

tenkiu k.moon :)
x sabaw nk tunggu pic lain..

mOmmy of Triplets plus One said...

yaya tak kisah ker die sorang je kena gi nursery tanpa abg die?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...