Friday, October 23, 2009

gambar weekend



hari weekend yg full
eh asal ada gambo artis plak nih ...ha nanti ai story kan ek ( nope la ai bukan jurugambar artis ..tak layak pun akakkaka ..ikan kecik cam ai nih kan ) . Hanya kita org ngan Izza je tahu hahahha

sabtu ahad kawen si cek mek molek izza n hubby dia yg nampak series tapi kemain friendly n sweet je . Ada banyak sangat gambo izza ngan fendi nih ...lawa sungguh kaler kuning baju nko Izza wooooo . Nanti ai upload ke FP ek ...sabar ek Izzaaaaaaaaaaaaaaaa. .....acam dah perform ke hua hua hua .

Pengantin masa yg mmg raja sehari ...di tambah plak ngan warna kuning tew ...mmg very the sesuaiiii
Pak Sutan n Pak Zaimi
Photog n prop manager ekekkeke

isnin ai jemput budak2 opis n jiran tetangga datang beraya kat umah sempena penutup syawal .dah ari lain kemain bz ngan penuh ngan jemputan ( wah gitew bz bebenor ke kak moon ooi ). Thanks ya kowang semer sudi datang ke umah kita org walaupun baru balik kije.

Cikgu cikgu nerseri Isk n Yaya
Jiran tetangga n ketua jalan
Epol n family

2 comments:

genny da bomb said...

wahhh sakan open house moon!!siap kusi meja bagai..sure besar2an nih..hehehe..best kan wat makan2 ni walopun penat menonggeng tetap mak enjoyyyy hihihihi

Miss Moon said...

genie , nih jemputan secara kecilan je ....jemput kawan kawan office , jiran tetangga n cikgu2 nerseri Isk je ..kalau jemput semer harus la mak kena sewa 3 khemah hahhahahah n makanan harus la di catering

nih moon masak sendiwi aje ...sket2 boley la gennie...lepas siap masak baru la tahu betapa penatnyaaaaa