Friday, September 30, 2011

Buku utk anak utk tujuan amal

Sticky post sampai 30 hb

Farina Abdullah is the writer for this book and dia adalah penulis utk kumpulan Karangkraf dan dia hasilkan buku bacaan kanak kanak

Buku nih sangat best . Moon dah beli dah utk Isk n Yaya ...buku nih kaler dia penuh ...nanti moon snap gamba buku tew n share ngan kowang kay . Ia nya besar dr A4 paper dan ada 5 cerita pendek di dalam nya .

Sejumlah jualan dr buku ini akan di salurkan pada Norma utk tujuan perubatan dia .

So kalau mommies n daddy sekalian minat nak beli buku nih ley PM Farina Abdullah . Nanti dia akan pos kan buku nih pada kowang .

Buku nih pun ada di jual di kedai2 buku . Hari tew Moon beli kat MPH Alamanda RM 7.50 sahaja so boley la kowang dapat kan kat sana ...tajuk buku IMAN SAYANG KIKI

Isk tanya kat moon

Mummy beli adiah buku utk Isk ke

Ha ha buku nih bagus Isk baca la tgk cantek kan ....Isk baca la yer sebab buku nih kita beli kita tolong Auntie Norma tau

Tolong apa Mummy ...Auntie Norma suka baca buku nih ke

Auntie Norma kan sakit . Jadi kalau mummy beli buku ni....Isk dapat ilmu baca buku ...dan kiter ley bantu Auntie Norma n Uncle Talib sebab duit beli buku nih akan dapat ke Auntie Norma

Oooo ok Isk nak suh kawan kat skolah Isk tolong jugak la ..boley ke

Boley ...kalau nak suh cikgu Isk baca blog mummy pun vley ( motiff ? ) nanti suh cikgu beli banyak banyak hahahhaha

ok la kan atleast kiter bagitau anak anak yg buku yg dia baca tew dapat membantu seseorang ...so kiter dapat 3 dalam 1 ...dapat gembirakan anak , dapat beri ilmu dan ajarkan nilai murni utk dia org dan dapat beramal juga dalam masa yg sama

Terima kasih tak terhingga juga pada Kak Ros dari Juai Murah sebab kempen jualan bulan lepas mendapat sambutan yg amat baik dan Kak Ros dah pun menyampai kan sumbangan yg dia niatkan utk bagi pada norma last few days . Thanks alot Kak Ros and to those yg membeli .




4 comments:

Anonymous said...

buku ini ada 1 tajuk jeke moon? tajuk lain xde?

Miss Moon said...

dalam buku nih ada 5 cerita .

Hanie Honey said...

jom g beli...MPH midvalley....serangggggg.....

Anonymous said...

kak moon... guna settinng apa ek tuk pic2 akak tu... cantik la.. sy pun guna DSLR nikon tp tak secantik akak snap pic huhuhu