Thursday, September 29, 2011

Pegi meminang anak dara

Tujuan utama balik Terengganu adalah sebab nak pegi memetik bunga di laman orang hahah tetiba mak jadi skema ...auww




Antara hantaran dr pihak lelaki utk pihak pompuan. Asal nya nak merisik tapi alang terus jadi tunang hahhaha . Masa semua org duk sibuk siap siap nak ke umah pompuan ...bebudak nih duk main kat rabbit
ok jom jom kita pegi ....pegi mandi cepatsssssss

ha si baju biru tew la adik Moon . Kami share tarikh lahir ...moon 30 jan 1980 and dia 30 jan 1982 ....so mmg dr kecik mmg arwah mak kalau sambut bday mmg kami sambut sama sama ...pandai my mom planning hahhaha ...
dah sampai dah rombongan hahahha

di sambut oleh keluarga pihak pompuan

sarong cincin

salam ngan bakal kakak ipa hahahha tetiba rasa tua plak bila adik dah tunang n nak kawen

kecik je yg tengah hahahhaha tak pa Fizah jgn takut tau ...kami nih nampak je besar tp baik hati tau hahahhah ( perasaaannnnnnnnnnn ...nyampahnya im so phattttttt padan muker mencekik lagi kannnnnn )

That is my Mak Chu ...my mom nyer adik bongsu . My Mom ada 4 beradik je and my Mom je yg besar cam kita org ...yg lain semer kecik2 je hahah

Insyaallah kalau ada jodoh tahun depan kiter berjumpa lagi dehhhh . Suka sangat tgk mata fizah ....so coklat . Tak yah nak bercontact lense pun hahhahah . Nih 1st time jumpa ngan Fizah nih ...misti dia takut tgk kakak Mat sorang neh . My sister yg Terengganu tew mmg dia duk slalu jumpa dah

Me with my beloved sister ( My sister muka mak n ai muka ayah ) ...the best sister ever . Masa mak meninggal dia form 5 ...dia lah yg jaga makan minum kami semer ...me and 2 lagi adik lelaki and alhamdulillah kami dapat abg ipa yg the best jugaks . Thanks kak e ...love u so much ...so Fizah ...sila tgk muker kami nih ...kami akan jadi kakak ipar paling best tauuuu hahahhahah peace yaalllll

adik lelaki Moon sorang agi tak der dalam gamba ....adik adik kemain besar ...abang ( belah kiri ) kemain kecik hahahhahah

Insyaallah langsung nya tahun depan dalam Mac ...so sapa sapa mak andam di Kuala Terengganu sila kasik ai u ols nyer contact kay muahahhahah tetibaaaaaaaaaaaaa nak sponsor pun vleyyyyyyyyyyy nanti bisa dapat liputan di Moon punya belog ( apa nko ingat nko artis ke nak sponsor2 ...hahahhah gulppppp)











8 comments:

yaNa said...

tahniah buat adik kak moon!
kuala terengganu nie kt mana kak moon?
yana ada kenal sowg mak andam nie kt area kuala terengganu..
kakak nie make up mmg gud2 ar.. ;)

missbby said...

suka nengok gambar2 dekat blog moon ni..very happy family..

♥MAMASYAZA♥ said...

anak dara cumel aje, kecik molek

@}--niEra-- said...

comeinya bakal pengantin tu =)

sue. said...

bila kita nk dipinang...=(

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah....

wani said...

wah....hihihi...k.moon duk trg katner?saye duk kat sbrg takir...salam p'knlan ye...=)

fazilzura said...

cute nye bakal panten tu