Wednesday, September 21, 2011

Update Norma

Balik dr sambutan Hari Malaysia ..pegi makan ngan Ila then terus ke umah Talib n Norma . Masa kami pegi tew Norma tgh tido ...alhamdulillah dia nampak sihat ...Talib baru je pas mandi kan Norma . Kawan kawan Norma pun dalam perjalanan utk lawat Norma

Moon tak sempat nak snap gamba Norma ...so nih Moon amik dr FB Nurulhuda ...thanks kowang sebab dtg ...misti Norma sonok jumpa kowang plus Norma dpt hadiah teddy bear ....

Nanti kalau ada kesempatan kiter jumpa lagi ya adik adik ....Moon kena rush balik umah sebab ada open house kat umah jiran ...

See ya Norm ...take care .

Talib kata kaki Norma makin kuat n dia ley pusing kan badan dia sendiri kalau dia rasa penat tapi slow slow ....tp dia masih lom bercakap ...tak pa pelan pelan ya Norms

16 comments:

sea_lavender said...

moge norma smakin kuat menempuh ari2 dalam hidupnya~

~iz~ said...

mudah-mudahan dipermudahkan segalanya..aminn

LYAfrina said...

xpe... perubahan slow2.. insyallah...nnti norma akn dpt mnikmati hdupnya smula:-)

amiey lee said...

alhamdulillah makin beransur pulih..takpa sikit2... semoga norma kuat aminn

Nur Syalillah Kamrudin said...

semoga kak norma semakin sihat..

Eye_nee said...

After sakit yg begitu tenat...tidak mengapa...slowly ok Norm....bila ada perubahan posi+ mcm ni InsyaAllah tidak mustahil Norma akan sembuh....

Cik Eka said...

takpe..biar dia kuat pelan-pelan..

seronok dgr dia dah kuat...

semoga dia sembuh hendaknya..AMIN

Aina said...

Alhamdulillah ada perkembangan positif setiap kali 'ziarah' ke sini...

Gieyana said...

alhamdulillah..moga Norma sihat..

Oh Oeya said...

Alhamdulillah.
Moga Norma bertambah pulih dan sembuh dan Talib terus tabah juga moga diberkati ibadah Moon.
Amin.

..::SangRatoo::.. said...

Alhamdulillah..rasa sebak dan terharu dengan progress Norma..kuatkan semangat ye Norma..kami semua mendoakan kesejahteraan Norma..muah :)

mira said...

alhamdulillah :) smoge kak norma semakin sihat..amin~

Mommy Gaban said...

Alhamdulillah... bagus Norma.. Norma sangat kuat semangat...Gembira dengar ada perubahan positif. Semoga Norma cepat sembuh.. ~Amin~

Ekmi Rabat said...

Alhamdulillah, Kak Norma dh semakin sihat..pelan2 pun takpa. Semoga Kak Norma dan famili semua kuat yea..

naja laa said...

alhamdulillah. Smga Norma smakin sht hndaknya. Juga doaku smga Adikku juga yg sama keadaanya dgn norma, akan melalui fasa2 penyembuhan sprt norma..AMEEN

naja laa said...

alhamdulillah