Wednesday, September 28, 2011

Blk Terengganu singgah di Supertop

hahahha dah bunyi cam rancangan singgah sahur plaks kan hahhahahah ....

Sampai kat Kuantan dalam kol 2 30 am ...Nasib la kawan pak Sutan lom tutup kedai lagi ...makanya mmg duk bersahur betol la hahhahah . Tauke nih acctually adalah member kita org dr zaman belajar lagi . Tauke lelaki adalah housemate pak sutan n wife tauke adalah housemate Moon hahahhah hebat kan . Kawen pasangan dr zaman belajar muahahhahahah

Makanya kalau sampai Supertop masakan ley tahan dr makan ikan Aji Aji bakar ...pergggggggg tetiba lauk punya banyak cam berbukak poser la
hahahah sebelum makan idak la mengambil gamba ....sebab tgh uruskan anak yg masih blur2 kena kejut dari tido hahhahah ...bila dah habis n dah tak larat nak makan baru la amik kamera ...vley

Mmg special la menu nya

Ikan Aji Bakar
Ikan Aji Steam
Sotong celup tepung
Ketam masak telor masin
Udang Galah Black paper

perg tew pun dah buat soohs yg teramat sangat ...banyak kan makan kol 3 pagi hahahhahaha
ni la ikan Aji tew ...thanks Sopee cam tahu je kiter mmg suka ikan nih ...padahal baru kenal jugak masa dtg kedai sopee dulu hahhahah terus terkenang2 kat ikan yg debab n banyak isi nih ....ermmm dap dap nyaaaaa tapi kat sini tak der la ikan nih .... :( tp ikan Aji steam tew mmg terbaekkkkk terkenang kenang kay

udang kemain la besar lagi besar dr senduks .....ada 4 ekor tapi larat makan 3 je ...pak sutan 1 me satu n bg lan 1 ...1 lagi tew mmg tak ley sumbat dah hahahha

plus ada budak nih duk main renjis renjis air milo ngan adik dia ...mmg mencomots kan baju betol la ( Umi , Isk suka betol la baju yg Umi belikan nih ....asek nak baju Angry Birds je ) . Maka nya mengennangkan yg perjalanan masih jauh utk ke Kuala Terengganu n kesian kat tauke nak tutup kedai kami pun beransur la ...meneruskan perjalanan ngan peruts yg kenyang amatlah mencabar harg harg harg ...

Sampai Trganu kol 7 am ...yer la pak sutan kan usus nya kan dah pendek ...jap jap berenti kat tandas ...jap jap anak nak kencing la nak yak yak la ....so mmg perjalanan tew sangat la pelan n suka ati je nak sampai kol berapa tak kesahh hahahah janji sampai kannnnnnnnn

Thanks alot to Sopeen n Shila sebab jamu crew singgah sahur nih hahahhahhahah kenyang dow ...mmg kalau ke Supertop mmg nak pernah kecewa la makanan sangat tip top ...

Supertop nih kat Tanjung Lumpur belah jalan luar sebelah Petronas ...

5 comments:

nonizainie said...

sejak kwn cter psal blog ni trus cam terikat tuk trus follow n bila bc entry ni xsangka rupanya u kawan ngan SHILA( kwn sek men saya gak)

Eera Shera said...

sedapnya..lapar tetiba..hehe

ebby said...

ala..datang terengganu x inform...huhuhu...

Miss Moon said...

hiks ebby duk kat ner?

ebby said...

ebby duk kuala terengganu..kat area Taman Tamadun Islam