Monday, September 19, 2011

Shoot ibu mengandung



Dah lama tak beroutdoor ...so bila ada Liza buzz terus ai cam ok ....On ....hahhah kalau outdoor ok kalau wedding ke apa buat masa terdekat nih tak ley lagi sebab one of my baby tgh sakit skrg kena anta gie hosp kamera hahaha nasib ada kamera backup

jumpa mak yong yg sangat la cun ...terkesima japs ai ...malu malu kucin ai di buatnya sebab ingat kan amik gambar artis hahahha terserlah seri ibu mengandung tew




So kalau ada sesapa nak berposing2 and bersantai santai ngan kita org ...just mail kan ke Moon kay ...jgn malu jgn segan hahahha . If u ols suka my style then u can buzz ai

U can view my work kat FB ai semer album yg bermula ngan nama Cyberphotog Moon .. and I only available Sabtu n Ahad shj and and available utk session kat KL n slangor only .

ada sample ai amik gamba my BFF pregnant ...si Lenny n Filla kasihaleaya kat SINI

Kalau weekend nih ai balik Kuala Terengganu agaknya ada tak sesiapa teringin nak bersessi ngan ai hahahhah tetibaaaaaaaaaaaaaa ....no la just kidding



My email : Munirah301@yahoo.com


And kalau sesapa yg pernah ber PS tak kesah la ngan ai ke atau mana mana photog n tingin nak frame kan gamba kowang cam gamba bawah nih

Frame Size: 11.5” x 17” (A3 Size)
Frame Thick: 4.3 cm
Colour: Black & White or 'Sephia' Price: RM65
Process: 2 weeks
Email us: framekasih@yahoo.com

Sila la ke Frame Kasih n deal ngan Buk Pilla kay

8 comments:

~nani~ said...

teringin...huhu~

Liza said...

Berapa harga dia utk satu sesi outdoor?

Miss Moon said...

my price starts from RM350

ummu said...

berminat jg...RM350 tu kira jam ke mcm mana?

Mimy Hamid said...

moon pakej siap album ke?? nak jugakk...tunggu perut memboyot ke depan

♥ LULU ♥ said...

cntiknyaaaa

Miss Moon said...

ummu ,

yes 350 for 1 hour . Kalau berminat ley mail kan ke Moon nanti moon explain .

Afne said...

cantiknya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...