Tuesday, April 13, 2010

Redmummy.com masuk paper

Wah kak red ...bangga ai kay walaupun ai hanya silent reader u ...auww
koz y ....
ai read REDMUMMY.COM



Pernah satu hari tew moon attend training . So dlm training tew moon duk blakang skalik . Pastuh nampak mamat sorang nih duk kat depan moon baca Redmummy jugaks . Terus ai sapa ...eh u pun baca redmummy.com .....ha terus jadi bersembang kay ....kalau tak kerna blog u tew harus tak bersembang la kita org . Ha ha ha ...Kak Red ai bangga la ngan u ..

Macam mana ai dapat keratan akhbar nih ....harus la dari E- BROWSE . Baca paper secara maya tapi rasa cam baca paper yg betul ...ley selak each page ....
anda ley baca cam biasa atau mosaic view cam nih

atau 2 page viewthe best part is that anda ley cliping kan mana article yg anda suka n ley print or save ....so easy kan ...paperless . Cam ai yg jarang beli paper ngan ada ebrowse ia nya amat mudah . Kalau berminat n nak tahu lebih lanjut pegi je sini USER GUIDE and ley baca . Sebulan dalam rm 20 hengget best kan....tgh malam pun ley baca paper ...go green with ebrowse
ada Metro , Berita Harian . NST , The Star , Sabah Times , Pc.Com , Bussiness Today , NSP , Utusan , Kosmo
ha majalahhhhhhhhhh ada Dara, Majalah I , Maskulin , Media , Nona , Nur , Rasa , Remaja , Kereta
Anis , Asuh n banyak lagiiiiiiiiiiiiiiii best kan

ni few harga nyer la ek tapi moon tak letak semer la kowang gi tgk sendiri n pilih mana yg berkenan

Metro
Sebulan RM 17 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 45
3 bulan RM 47 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 135

Berita Harian
Sebulan RM 20 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 45
3 bulan RM 55 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 135

NST
Sebulan RM 20 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 36
3 bulan RM 55 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 108

nak tgk yg lain ley tgk terus kat web. Majalah n yer harga pun murah bangattttttttt

Majalah Rasa
6 bulan nyer magazine cuma RM 33 jimat gileeeeeeee

Majalah Remaja
Sebulan RM 8.80
6 bulan RM 47

Majalah Nona
setahun ....RM 75 je kalau tak harga dia RM 106

fav ai harus la majalah nih
wihiiiiiiiiiiiiiii wihuuuuuuuuuuuuuuu

lepas tew duk tgk majalah nona nampak plak gambo eita
wah gitew ....ai pun ada vote for u Eita . Tapi since lelaki je ley vote ai paksa Sutan suh vote hua hua huaaaaaaaaaaaaa . Lemah lembut je Eita nih kan ...dia nih schoolmate pak sutan ...made in Terengganu wey

7 comments:

JuJue said...

aku pon ada blog jgk tp tak kaya2 pon. tunggu aku publish gambo bogel mungkin akan ada yg nak masuk..KOT! hehe..

re: moon... itu bukan lipgloss yang ko lihat moon. itu adalah bibir aku yg kekeringan sampai cekang mulut2 aku nih ahh. panehhh gila. ulser takyah cerita..fuhhh..

notti netti said...

wah moon....tak sangka bley brows paper n mag nie...luv u lah! oh...! si model tudung itu sangat cantik.....

Ezrina - A wife and a mummy of two princess :) said...

wow bestnye...
kena subscribe e-browse la pasni...

Miss Moon said...

yup sangat murah

then sangat senang nak baca paper . Di samping ia nya murah n fleksibel ...anda leh kurang kan penjualan old newspaper .....

pastuh ley save page ley ber emel emel . mana tahu ada artikel yg best kan ....pastuh ley print kan .

sangat berbaloi2 .....n anda dpt rasa experience seperti membelek surat khabar ....cuma tak ley sentuh laaaaaaaaaaaa

ley try dolu sebulan ke ....no harm of trying kan

Mimy Hamid said...

moon aku dulu selalu baca online e browse ni..tapii demo nya la..hihihi..maklumla kan..tapi sejak page dah baru ni...huwaaaaa dah tak bulehhh...jimat okeh duit beli magazine

Kniedaz said...

bagus gak ek..xpyh semakkan umah dgn paper n majalah

*ayu the sun* said...

thanks for the support to redmummy.com.
:)

certain facts dari article tu telah dibetulkan sendiri oleh RM dan boleh dibaca disini..
http://redmummy.com/2010/04/14/selepas-rahsiaku-dibongkar-di-hmetro/


GBM on behalf of RM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...