Friday, April 30, 2010

Spender basah

hahha tajuk cam lucah je hahhaha laju je kowang membuka ek hahhahahha ...nih citer pasal spender Isk basah la

Smalam beria ia dia citer ...last nite pegi tapau KFC then dia cam terkincit dalam suar ...bising dia dlm kereta ..

Isk : mummy isk tak suka rasa nih isk nak tuka suar mummy cepat
Mummy : Jap la Isk nanti daddy kuar KFC kiter salin .

nasib dalam kereta ada lagi beg nerseri dia terus tuka pakai towel je ...

Isk : mummy pagi tadik isk pun terberak dalam suar isk tak ley tahan
Mummy: ye ke habih tew isk bagitau cikgu tak
Isk : Tak ...isk masuk toilet isk basuh spender isk
Mummy : pastuh isk letak mana spender basah tew
Isk : Isk perah isk letak dalam beg skolah ...cikgu tak tahu


Balik umah ai terus bukak beg sekolah dia n kuarkan spender basah tew n guesse what buku dia pun terbasah sama angkara spender basah tew ...this morning ..moon bekalkan 2 spender towel n plastik ...tapi bila cikgu dia cerita smalam isk nanges2 nak balik lama dia nanges ..nak mummy nak mummy ...isk nak balik umah Isk ..terus dia plak nangeh pagi nih takmo ke sekolah...last last ke nerseri ..

then ai duk terpikir mebi lepas kejadian dia basuh spender dia ...yaknni dia terkincit dalam suar tew yg dia nak balik sangat tew ....ermmmmmmmm..tapi sian dia malam tadik pun 2 kali dia bangun ke toilet .
ok ek mummy jgn marah isk kayyyyyyyyy isk tak ley thn

3 comments:

Nadimah Mahmood said...

mmg sgt lucah....tapi seb bekkk spender isk yang basah....kalo Moon taktawwww laaaaa....

Miss Moon said...

akakkakakka kalau basah terus mak campak dalam tong sampah akakkakakak n terus zass pegi beli disposable panties akakkaka

genny da bomb said...

nape tu moon dia sakit perut ke ape..ke sbb dia dh makan byk skang hehehe